A Fluorid csökkenti az intelligenciát: Ez az, amit nem mond el az élelmiszeripar!

2017. július 12., szerda




Megdöbbentő, bizonyítékokkal és tényekkel alátámasztott adatok beszélnek arról, amit az élelmiszeripar a szőnyeg alá akar söpörni!

Napjainkban rengeteg dologban megtalálható a fluorid. Ott van a vízben, a fogkrémekben, egyes élelmiszerekben, és még az üdítők egy bizonyos százalékában is.

Ezzel nincs baja a gyógyszeriparnak, sem pedig az élelmiszeriparnak.

Azért nincs, mert a fluorid alapvetően rendelkezik egy nagyon aggasztó tulajdonsággal: csökkenti az intelligenciát. Ez nem valamiféle bizarr összeesküvés elmélet, hanem tudományos tényekkel alátámasztott dolog.

Rengeteg független kutatás igazolja ezt a hatást, és ami a legmegdöbbentőbb, hogy ezekről az élelmiszeripar és más ipari szereplők is évek óta tudnak, sőt, egyes információk szerint már két évtizede tényként kezelik, mégsem tesznek semmit.

Kimutatták egy igen átfogó tanulmányban, mely annak idején a Biological Trace Element Research cikkében jelent meg, hogy az elmúlt 20 évben Kínában jelentősen csökkente az egymást követő generációk intelligenciája.

Ez az intelligenciacsökkenés pedig egyértelműen visszavezethető volt a fluorid fogyasztásra...

Tizenhat kontroll vizsgálatot végeztek, amely olyan alacsony IQ-jú gyermekek esetét vizsgálta, akik korábbi életükben fluoriddal érintkeztek. A tanulmány szerint következetes és erős összefüggés van a fluorid expozíció és az alacsony IQ közt. A meta-analízis és a kontroll eset tanulmány becslése szerint az endémiás fluorid területeken mért IQ összehasonlítva a fluorid nélküli területekkel nagyban különbözött.

A modell és a közölt eredmények egyértelműen kimutatták, hogy akik fluorózis területen élnek ötször nagyobb eséllyel lesznek alacsony intelligencia szintűek, mint azok, akik egyáltalán nem, vagy csak csekély mértékben vannak kitéve fluor hatásának.

Nem csak és kizárólag a kínai tanulmányra kell alapozni, mert Mexikóban, majd Amerikában is csináltak hasonló kutatásokat, szintén ilyen, megdöbbentő eredményekkel.

A gyerekek IQ csökkenése minden esetben a fluoriddal volt egyértelmű összefüggésben.

A fluorid ugyanis az egyes kutatások szerint nem csak egy egyszerű mérgező anyag, hanem egy nagyon is egészségromboló hatással járó vegyület. Legalább 30, vagy még ennél is több egészségre káros hatással rendelkezik.

Kapaszkodj meg: még pszichiátriai kezelésekben használatos gyógyszerekbe is belerakják, mivel pszichotróp tulajdonságokkal rendelkezik...

Amikor egy orvost arról kérdezünk, hogy milyen hatásokkal járhat a nagyobb mértékű fluorid bevitel, ezt mondják: "Gyakori: érzelmi labilitás, ritkább: akathisia, ataxia, egyensúlyzavar, fogcsikorgatás alvás közben, buccoglossal szindróma, deperszonalizáció, eufória, magas vérnyomás, fokozott libidó, myoclonus, paranoid reakció, ritka: téveszmék."

Szintén ijesztően hangzanak a továbbiak: "akaratlan sírás vagy kontrollálhatatlan nevetés, vagy más érzelmi megnyilvánulás".

Egyesek már azt is felvetették, hogy napjaink mentális problémáinak növekedése egyértelműen annak tudható be, hogy hihetetlen mértékben lepte el a fluorid a mindennapjainkat.

Mára kimutatták a fluoridos ivóvíz káros hatásait is. Vannak országok - Amerika - ahol az ivóvízhez adják ipari méretekben, és bevett szokás. Talán véletlen lenne, hogy az amerikaiak intelligenciája úgy általánosságban véve is elmarad az átlagtól? Költői kérdés...

Azonban mi sem vagyunk teljes mértékben biztonságban. Itt is vannak helyek, ahol fluorid tartalmú területek vannak.

Ráadásul rengeteg élelmiszerbe, és még kozmetikumba is bekerül.

Nagyon sok ásványvíz tartalmazza ezt a mérgező elemet. Tanácsos tehát vásárlás előtt elolvasni a címkéket és elkerülni az ilyen vizeket.

Minderről a gyógyszeripar is tud, valamint az élelmiszergyártók. Egyfajta közös együttműködést sejtenek sokan, melynek célja az emberek egészségének mesterséges úton való rontása. Hisz így több lehet a beteg ember, és a beteg ember már fizetőképes keresletként jelenik meg a gyógyszeriparban...

Az utóbbit sokan csak egy összeesküvés elméletnek tartják, de egyre több olyan bizonyíték kerül elő, ami alátámaszthatja ennek hitelességét.

Hogy meddig zajlik még ez a mérgezés? Ameddig a gyógyszeriparnak profitja van a beteg embereken, és ameddig a rendszer nem fog összeomlani saját hazugságainak súlya alatt, és nem lesznek túlnyomó többségben a tudatos fogyasztók...

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró egészség megelőzés egészségügy élelmiszeripar gyógyszeripar


Megtekintések száma: 159681





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet