A fogmosás jövője? 10 másodperc alatt mossa meg a fogad automatikusan, ezzel életedben akár 100 napot spórolva meg neked!

2017. július 14., péntek




Elképesztően hasznos kütyü fogja lerohanni a szaküzleteket! A találmányra a neves fogorvosok is rámondták az áment.

A percekig tartó fogmosás hamarosan a múlté lehet? Egy olyan találmány terjedhet el hamarosan, mellyel alig 10 másodpercig tart egy igazán alapos fogmosás, ezzel pedig összesen akár 100 napot is spórolhatsz az életedben, amit egyébként a fogaid tisztításával töltenél.

Az új találmányra ráadásul a neves fogorvosok is azt mondták, hogy nem csak, hogy biztonságos, de kellően praktikus, és megfelelően tisztítja a fogakat, sokkal alaposabban, mint a hagyományos, vagy elektromos fogkefék.

Nem hittük volna, hogy az elektromos fogkefék után tud újat mutatni az ipar ebben a szegmensben, de mindenkit meglepett az Amabrush, mely egy automatikus fogtisztító eszköz.

Gyakorlatilag egy magától működő elektromos "fogkefe", melyet a szádba kell rakni, és 10 másodperc alatt megteszi a dolgát.

Soha ilyen egyszerű még nem volt fogat mosni, mint ezzel a kütyüvel, ami ráadásul gyors is, és praktikus. Az Amabrush nem is igazán fogkefe, hanem valami annál is több. Egy komplex szájhigiénés rendszer.

Az eszköz egy mágneses elven levehető "fejjel" rendelkezik, mely egyfajta tartályként is funkcionál, amibe beletölthető a fogkrém. Így azzal sem kell bíbelődni, hogy fogmosás közben elővegyük azt.

Mindössze meg kell nyomni az elején található gombot, és 10 másodpercet várni, mialatt a szerkezet finom sertéi és a fogkrém, valamint a finom mechanika megteszi a munkát, amit meg kell tennie.

Az Amabrush eredetileg a Kickstarteren kezdett el gyűjteni a fejlesztésekre, és a forgalomba hozatalra pénzt, és még egy remek reklámkampány is elindult ennek keretében.

Összesen már több mint egy millió dollárt gyűjtöttek össze az adományozók, így egészen biztosan lesz valami a projektből.

Hamarosan tehát a szaküzleteket is lerohanhatja ez az okos kis eszköz, ami valljuk be, tényleg nem egy haszontalan high-tech kütyü, hanem egy olyan eszköz, aminek értelme is van.

OSZD MEG másokkal is! 

tudomány technológia technika egészség


Megtekintések száma: 27360





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet