A Föld 217,000,000,000,000 dolláros adósságban van: az Új világrend mindent a markában tart! Világuralom bankár módra!

2021. április 12., hétfő
A globális adósság évről-évre egyre drasztikusabban nő. Mikor pukkad ki a lufi, és mi az oka annak, hogy az adósság spirál idáig gyűrűzött? Hamarosan komplett országok jelenthetnek államcsődöt!

A világ összadóssága már meghaladja a 217 BILLIÓ dollárt. Ez az eddigi legmagasabb adóssághegy, amit a világ nemzedékei, az összes ország és a polgárok felhalmoztak.

De vajon hogyan és miért adósodhatott el ilyen jelentős mértékben a világ? És hová vezet ez? Egyes szálak tényleg a háttérhatalmak, és az általuk létrehozandó Új világrendhez vezetnek?

Mikor és makro szinten is kezd teljes mértékben kicsúszni az országok kezei közül az adósság, mely, mint valami szörnyű spirál, egyre csak tovább gyűrűzik, olyan pénzügyi hullámokat keltve, amibe belefullad majd a világ.

Megdöbbentő, de napjainkban már minden családban vannak olyan tagok, akik komoly hitellel élnek a nyakukban, és egész életen át törlesztenek.

Az emberek házat, autót, lakást vesznek, kölcsönöket igényelnek, hogy olyan dolgokat vegyenek, melyekre valójában nincs is igazán szükségük. Az élet lényegében már az adósságaink végeláthatatlan törlesztéséről szól. Egyes becslések szerint ma már a született csecsemők is adósságban vannak: ők is viselik az adott ország államadósságának terheit, mint köztük Magyarországét is.

Hihetetlenül riasztó kép kezd minden szakértőben, és pénzügyi elemzőben kibontakozni, mivel azt látni, hogy a pénzügyi intézetek, a hitelezők és a bankrendszerek felülemelkednek az országokon, holott az államháztartás alárendelt részeiként kellene funkcionálniuk.

Ehelyett nem csak felülemelkednek, de sakkban tartják az országokat, és mivel a kormányok nekik tartoznak, sakkban is tartják azokat.

Ez azért is hihetetlenül súlyos probléma, mert így gazdasági, politikai és egyéb manipulációkat követhetnek el, mivel minden ország ki van szolgáltatva az érdekeiknek.

Akár választásokat, pártokat manipulálhatnak. mozgalmakat tehetnek tönkre, vagy éppen befolyásolhatják az adott ország közhangulatát is.

Sokak felhívták már arra a figyelmet, hogy nem lenne szabad ekkora befolyást adni a bankoknak, és annak idején a 2008-as válság után hagyni kellett volna a legtöbbet tönkre menni, nem államilag felkarolni, ahogyan azt sokan tették Európa-szerte és máshol is a világon.

A globális adósság 2017 BILLIÓ dollárra rúg. Ez forintban már szinte kifejezhetetlen. Ezek a nagynemzetközi hitelezők akkora nyomást tettek az országok vállára, hogy azok az adósság kifizetése érdekében kénytelenek voltak az elmúlt években különféle nagyobba dókkal terhelni a lakosságot.

Azonban ez az örök spirál nem folytatódhat az idők végezetéig. Eleve az is óriási veszély, hogy rengeteg fantompénz mozog a rendszerben. vagyis sokkal több pénz létezik papíron, mint a valóságban.

Egy sarkított példa: ha mindenki egyszerre akarná kivenni a világ bankjaiból a pénzért, akkor a bolygó lakosságának mindösszesen 34%-a(!) jutna hozzá. Az összes többi az elemzők szerint fantom kötvények, hamis pénzek, és virtuális bankók formájában létező valójában sohasem létrejött pénzmennyiség.

Hogy ez kinek jó? Az Új világrend képviselőinek. Azoknak, akiknek már most is a Föld pénzkészletének jelentős része a kezében van, és akiknek folyamatosan törleszt a világ lakossága.

OSZD MEG másokkal is!

új világrend érdeks háttérhatalom pénz bankok botrány


Megtekintések száma: 56503

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet