A Föld az idegeneké volt először? Meggyőző bizonyítékok árulják el a múltunkat

2023. szeptember 26., kedd




A Földet eredetileg egy idegen faj lakta, mely később továbbállt. Mi pedig gyakorlatilag a hátrahagyott genetikai ujjlenyomataik vagyunk.

A földönkívüliek voltak a Föld őshonos faja?

A paleoasztronautika kimondja tételesen a dolgot, miszerint a Földet egykoron idegenek látogatták, és folyamatosan segítették az embereket. De vajon nem lehet, hogy az idegenek nem látogatóba jöttek, hanem mi voltunk a vendég?

Pontosabban a vendégek, melyek egyben leszármazottak is, mint a gyerekek, akikre ráhagyják a házat, és a kezükbe nyomják a kulcsot.

Miről is van szó? Arról az új elméletről, mely azt veti fel, hogy az idegenek talán őshonos faj lehettek a bolygónkon, és valójában mi a genetikai lenyomatuk vagyunk?

Nem tudni miért, de talán tovább álltak, azért, mert kinőtték a bolygót, és túl sokan voltak, vagy más okokból, döntésekből kifolyólag.

Ha így volt, lehet, hogy nem akartak egy teljesen üres, állatoktól hemzsegő bolygót maguk mögött hagyni, ezért megteremtettek minket: az utánpótlást.

Isteneink voltak

Minket, embereket a saját képmásukra alkottak meg, mint egy rokonfajt, és ők lettek a mi isteneink. Később, sok-sok millió év múlva leküldtek egyet maguk közül a Földre, hogy csodatévő legyen, igét hirdessen, majd meghaljon a kereszten értünk, és feltámadjon, majd újra visszatérjen közéjük az égre.

E szerint az interpretáció szerint Krisztus egy földönkívüli volt, és az volt a célja a Földön, hogy az emberiségnek egy világvallást adjon, és megmutassa, hogy létezik egy felsőbb hatalom.

Ők ugyanis a teremtőink, és egy napon majd visszatérnek a Földre, ez lesz a Bibliában is megemlített második eljövetel.

Hogy miért térnek vissza az rejtély, de az is egy lehetséges magyarázat, hogy az egykoron őshonos idegen fajnak mi csak az utánpótlásai vagyunk.

Vagyis egy napon, amikor visszatérnek, háborúba fognak minket hívni, hogy az oldalukon harcoljunk, mint erősítés, egy sokkal nagyobb, fenyegetőbb fajjal, vagy veszéllyel szemben.

Előző emberiség

Rengeteg olyan emberiség előtti korból előkerült lelet létezik a világon, mely azt bizonyítja, hogy jóval az ember, vagy a dinoszauruszok előtt élt már értelmes civilizáció a bolygón.

Talán ez a civilizáció, melyet előző emberiségnek hívunk valójában egy idegen faj volt, akinek a mintájára teremtettünk.

Gondoljunk csak azokra a sok ezer éves piramis kezdeményekre, melyekre műholdas felvételek alapján bukkantak rá, és melyek sokkal régebbiek, mint az egyiptomi piramisok. De a több millió éves humanoid lábnyomokról sem szabad megfeledkezni, melyek a világon már több helyen, több ízben megtaláltak, és melyek nem származhattak a mai ember ősétől.

A Föld múltja tele van rejtélyekkel, és egy olyan globálisan elterjedt, egykoron ősi faj nyomai találhatóak meg bolygónkon, mely alapjaiban kérdőjelezi meg az emberi létet itt a Földön.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek idegen idegenek ősi idegenek ősi tudás


Megtekintések száma: 333064





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet