A Föld háborúban áll: földönkívüliek fenyegetik a kormányokat a Nap megsemmisítésével?

2023. szeptember 29., péntek




Bennfentesek információi szerint az idegenek ultimátumot adtak az emberiségnek…

Egy globális, kozmikus játszma közepén vagyunk, és az egész Föld lakosságának élete múlhat rajta?

Az idegenek már évezredek óta itt vannak, a Nap körül ólálkodnak, egy a Nap mögötti féregjáraton át közlekedve a két világ között.

Évmilliókkal ezelőtt már lelátogattak a Földre, és nagyban segítették az emberiséget.

Látva azonban azt, ahogyan mi bánunk az élővilággal és a természettel a technológiánk és a magasan fejlett tudomány birtokában, egyre ellenségesebben, egyre szigorúbban tekintettek tevékenységünkre.

A kormányzatok kezdetektől fogva tisztában voltak azzal, hogy léteznek idegenek, és az egykori ember-idegen kapcsolatokra utaló jeleket módszeresen próbálták eltüntetni a világ minden pontján.

Egy titkos együttműködés jött létre a két faj között, melyet a földönkívüliek fel kívánnak rúgni. Ezt több olyan belső forrás is megerősítette, akik állításaik szerint kapcsolatban állnak olyan kormányzati intézményekkel, melyek kommunikálnak az idegenekkel.

Az idegenek könnyen elterjeszthetnek bolygónk infrastruktúrájában egy olyan kártékony kódot, ami az egész civilizációnk technológiáját lebéníthatná.

Mindezek mellett azzal fenyegetődznek, hogy a Napot is megsemmisítik, ha a fajunk nem tesz eleget az ő feltételeiknek - állítják.

A Napunk felől érkező elektromágneses impulzusok egy része nem természetes, hanem mesterséges eredetű - állítja a NASA asztrofizikusainak egy része is.

Ez pedig egy olyan kiszólás lehet, mely ténylegesen alátámaszthatja ezeket az információkat.

A földönkívüliek feltételei között szerepel az, hogy hagyjunk fel a fajunk önpusztításával, és azzal, hogy károsítjuk a szülőbolygónkat.

Ez esetben ugyanis úgy fogják megítélni, hogy jelentős veszélyt jelentünk élősködő civilizációként más világokra is, és meg kell minket semmisíteni.

Sokan azt állítják, hogy egy az űrből érkező valóban kártékony kód, mely sok mindent hazavághatna a Földön, csak egy előzetes figyelmeztetés lenne az idegenektől.

Az űrből érkező jeleknek csak egy bizonyos részét tudjuk ugyanis megszűrni, ez pedig kozmikus biztonsági rés lehet az emberiség pajzsán...

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegen földönkívüliek nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 118593





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet