A Föld hemzseg az idegenektől

2017. április 14., péntek
Titkosszolgálati jelentések, dokumentumok igazolhatják, hogy legalább 82 idegen faj él a bolygónkon.

Az idegenekkel kapcsolatban rengeteg különféle szakértő, és önjelölt ufó tudós kutakodott már.

Olyan közel azonban senki nem jutott még a titokhoz, mint a titkosszolgálatok, és a különféle szakértői csoportok, melyeket az árnykormányok bíztak meg azzal még a múlt század végén, hogy derítsenek fényt a földönkívüli jelenségre.

Azóta egyre csak gyűltek a bizonyítékok, melyek mind azt kezdték el sejtetni a szakértőkkel, hogy létezik a megmagyarázhatatlan, és nem minden azonosítatlan tárgy szükségszerűen tévesen megfigyelt emberi eszköz.

Az esetek egy kis százalékában ugyanis nem találtak más magyarázatot az adott jelenségre, minthogy földönkívülit láttak.

Később, 1947 nyarán aztán a CIA és az FBI is megismerkedett az idegenekkel, amikor egyet sikerült vagy kilőni, vagy magától zuhant le egy villámcsapás következtében.

Attól a ponttól kezdve tudták, hogy léteznek.

Állítólag egy tagja a legénységnek életben maradt, és olyan ismeretanyaggal gazdagította az embereket, melyek robbanásszerű technológia fejlődést hoztak.

Rengeteg titkosítás alól feloldott fotó és egyéb írás jelent meg azóta, melyekből ki lehet hámozni azt, hogy legalább 82 idegen faj látogatja bolygónkat.

Vagyis különösen sok civilizáció gyűjtőbolygója a Földünk.

Hiteles forrásnak számító szakemberek is azt mondják, hogy a Földön 82 faj egyedi állomásoznak jelent pillanatban is.

Ilyen Paul Hellyer is, aki szerint több, mint 82 ismert földönkívüli faj látogatta már meg a Földet a távoli múltban és teszi jelenleg is. Ismeretei szerint már jóval azelőtt lakták más fajok a Földet, hogy az emberi faj megszületett volna.

Továbbá azt állítja, hogy a különböző idegen civilizációkról rengeteg szigorúan titkos információ található a katonai és hírszerző személyzet számára készített kézikönyvekben és útmutatókban.

Erről hasonlóképpen vélekedett korábban Hill-Norton, a brit Védelmi Minisztérium 5 csillagos admirálisa is.

Ő azt mondta, hogy a titkos dokumentumokból kiolvasott információk alapján egyértelműen nagy az esély arra, hogy valóban igazak az idegenekről szóló észlelések.

Valamint az idegenek már feltételezhetően a múltban is látogatták az emberiséget.

A színfalak mögött mozgolódások vannak. Ezek az idegen fajok nagyon jól rejtőzködnek, a legtöbbjük a Hold másik oldalán él, vagy a Föld mélyén, a köpenyréteg alatt, és az óceánok legmélyén.

Vannak olyanok is köztük, melyek interdimenzionális lények, azaz egy másik síkban rejtőznek, de a szemünk előtt járnak.

Hogy valaha a nyilvánosságra fogják-e ezeket hozni, és az emberek kezébe nyomják-e a megdönthetetlen bizonyítékot, azt nem tudni. Mindenesetre több forrás is megerősíti, hogy ez az egész állapot már nem tartható fenn túl sokáig.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 258629

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet