A Föld népének irtása valójában már tavaly elkezdődött, és 2025-re fejeződik be: Agenda protokoll!

2018. október 13., szombat




A vég, a civilizációnk pusztulása már elkezdődött.

Mindneki számára egyre ismertebb az a bizonyos Agenda 21 protokoll.

Ennek a protokollnak a célja az emberi népesség egy adott szám alá való redukálása. 

Vagyis gyakorlatilag egy tervezett genocídium. Egy olyan népirtás, mint amilyet annak idején a nácik is megtettek, csak az egész bolygóra kiterjesztve, és sokkal szofisztikáltabb módszerekkel.

A Föld népének irtása már folyik, és egyes belső források azt állítják, hogy az egész 2017 szeptemberében már el is kezdődött.

Azóta nem csak mérgezik a lakosságot nagy dózisban az ivóvíz rendszereken keresztül, de a levegőbe juttatott anyagok - chemtrail - által betegítenek meg milliókat.

Ez egy csendes háború az emberiség ellen egy olyan kormány által, mely az árnyékban húzódik meg, de hamarosan világuralmat akar magának.

Egy globális pénzügyi válság van hátra, hogy az Agenda protokoll kezdetét is vegye. Ez egy többlépcsős terv az emberiség javának kiirtására.

A világháborút már előkészítették, és különféle megbetegítések is zajlanak, mint már fentebb említettük. Egy olyan több frontos támadás ez az egyének és az emberiség ellen, mely paradox módon a bolygó megmentésére irányul.

Az Agenda 21 célja ugyanis nem csakis és kizárólag az önkényes hatalom, és a megmaradt túlélők nyomorba döntése és rabszolgasorba hajtása.

Az Agenda tervezet ugyanis kimondja, hogy a bolygót meg kell menteni, ez pedig csak úgy lehetséges, ha annyi ember él rajta, amennyi nem hasnál több erőforrást, mint amennyi még lehetséges azért, hogy a természet rendje és körforgása ne bomoljon meg.

A háttér hatalmaknak azért áll érdekükben eltörölni a szegényeket és a masszív, kezelhetetlen tömegeket, mert a megszülető Új Világrend számára kisebb, de jól irányítható emberi populációra van szükség, amit újranevelhetnek.

Ezáltal ezeket a blokkokat sokkal könnyebb lesz irányítani, manipulálni.

Így egy még mindig jelentős, több száz milliós többség lesz a bolygón, viszont rabszolga sorba taszítva, így nem lesz kellő hatalmuk a diktatórikus világállammal szemben.

Az emberek ettől kezdve a kataklizma utáni első és egyetlen állam, az egységes világállam, azaz az Új világrend polgárai lesznek.

Egyúttal egy teljesen más világ veszi kezdetét, egy új időszámítás az emberi faj történelmében.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés világvége kataklizma háttérhatalom agenda 21 népirtás


Megtekintések száma: 82953





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet