A Földbolygó földönkívüli uralkodóinak emléke: amnéziában tartott emberiség!

2023. szeptember 25., hétfő




Több millió éven ár uralkodtak: óriási hatással voltak a civilizációnkra. Az emberiség aztán megpróbálta kitörölni a nyomukat a történelemből...

Nem véletlen az, hogy a sumerokról túl kevés szó esik a történelemkönyvekben és az iskolákban, az Anunnakik pedig szinte teljesen tabunak számítanak.

A történelem segítségével ugyanis a mainstream tudomány és régészet megpróbálja elmosni az emberek előtt a fajunk valódi történelmét, az igazi múltat, a végső eredetünket.

De miért nem tanítanak eleget a világ első modern emberi civilizációról, a sumerokról? Oka van annak, hogy az emberiség magába temette a múltat. A sumerok léte, és a tudás, amit felhalmoztak ugyanis földönkívüli eredetű.

Akárcsak a többi ősi fejlett civilizációé, mint a majáké, vagy akár az ősmagyaroké egyes elméletek szerint...

Az ősi sumer szövegek megemlékeznek 8 halhatatlan birodalmi uralkodóról, akik felosztották egymás között a bolygót.

Ezek a királyok felsőbbrendűek voltak az embereknél, különleges vérvonalba tartoztak, mivel földönkívüliek voltak.

Anunnakik voltak, akik kijelölt vezetők voltak, és a Földi dolgok irányításáért feleltek, míg az Anunankik kitermelték a Földünkből azt a nagy mennyiségű aranyat, melyre szükségük volt saját bolygójuk megmentésére.

Egyes ősi uralkodók, a kezdetek kezdetén még földönkíüvliek voltak. Az ember lassan vívta ki létjogosultságát, és cska idővel, több millió év elteltével látták be a földönkíüvli fajok, a etremtőink, hogy már nem uralkodhatnak úgy felettünk, mint régen.

Saját faji képviseletre van szükségünk, szemben állókra.

Az ősi idegenek közül sokan ki is váltak, beházasodtak a fajunk közé, létrehozva az első földönkívüli idegen-ember hibrideket, ők voltak a félistennek hitt uralkodók.

Idővel ez a földönkívüli vér egyre felhígult, sokak szerint maga Jézus sem a szentlélek által fogant, hanem ennek a különleges vérvonalnak egy mesterséges úton való továbbadása volt.

Így ha Jézusnak ma is élnek titkos leszármazottai, azoknak az ereiben ősi sumer földönkívüli uralkodók vérvonala lehet jelen, vagy legalábbis annak a nyomai

A történelem azonban ezt végig elhazudta előlünk, és megpróbálták több száz ezer éven át amnéziában tartani a fajunkat.

Így az igazság csak akkor derülhet ki, ha ők is úgy akarják, vagy ha valami olyan régészeti lelet kerül elő a Föld mélyéből, amit már nem tudnak sehogy sem kimagyarázni, vagy eltüntetni...

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek előző emberiség tiltott régészet anunnakik sumerok


Megtekintések száma: 161881





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet