​A földönkívüli életet hamarosan nyilvánosságra hozzák – állítja egy kulcsfigura

2023. szeptember 24., vasárnap




“A kinyilatkoztatások titkos dokumentumokból és maguktól a földönkívüliektől fognak érkezni egy sor nyilvánosságra hozatal keretében, 2023-tól kezdődően.

További, elképesztő dolgok fognak lassan kiderülni a következő négy évben…”

Tényleg nyakunkon van a nagy felfedés?

Az az információ tömeg nyilvánosságra hozatal, mely az idegenek létezésének bizonyítékait tárhatja végleg az emberiség elé.

Ezt most nem akárki állítja: egy olyan ember, egy médium, aki királyi családoknak és kormányoknak, befolyásos embereknek adott tanácsokat évtizedeken keresztül.

Így voltaképpen mindig “tűpontosan” látta a jövőt.

Ha most is igaza lesz, akkor 2023-tól kezdődően óriási dolgok nyilvánosságra hozatalának leszünk tanúi.

Rex Winston szerint az emberiség számára nagyon meghatározó, mondhatni sorsfordító 4 év következik.

Olyan információk szivárogtatása jön el, amiről még a nagy befolyással rendelkező vezető politikusok sem szerezhettek eddig tudomást.

“Sokáig tartott az emberek erre való felkészítése. Vannak, akik még mindig nehezen tudják felfogni, de a földönkívüliek meg vannak győződve arról, hogy az emberek többsége most már készen áll.”

Winston azt is elmondta, hogy hivatalosan is felkeresték őt és másokat, és felkérték őket, hogy segítsenek a történések szelíd terjesztésében.

A Nagy Felfedés tehát idén tényleg elkezdődik?

Az idegenek létezésének kőkemény tényét tárhatják az emberiség, atársadalom elé szép lassan, felkészítve rá az átlagember “tudatát”…?


Megtekintések száma: 77276





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet