A földönkívüliek embereket esznek: egy titkos arizonai ufó bázisról szivárogtak ki akták

2023. augusztus 8., kedd




Az idegenek már a Földön élnek, jól megszervezett, a világtól elrejtett kolóniákban?

Nem akármilyen dokumentumok láttak napvilágot.

Az ezekben található állítások egyeseket sokkolhatnak, és az emberiséget ráébreszthetik arra, hogy mi zajlik itt a Földön sokunk tudta nélkül.

Az idegenek már rég itt vannak. Talán soha el sem mentek. Ezek a dokumentumok ugyanis földi kolóniákról írnak és titkos ufó bázisokról.

Az idegenek lényeg az emberekkel kooperálva, azaz együtt dolgozva élnek ezekben a világ számára ismeretlen komplexumokban.

Ezek hivatalosan nem is léteznek.

A jelentések szerint több tucatnyi faj él a Földön, viszonylagos békében. Kis szürkék, magas fehérek, de ezek nem jelentenek veszélyt az emberiségre, és alapvetően nem is ellenségesek.

Mivel a leginkább ők hasonlítanak az emberekre, könnyedén, vagy legalábbis egyszerűbben beolvadnak a civilizációnkba, főleg manapság. Egyes feltételezések szerint a nácik is lepaktáltak velük, de már történelmünk korai szakaszaiban is fel-felbukkantak…

Egy bennfentes, Charles Hall egykor az amerikai légierő nevadai légibázisán is szolgált, ő is csak megerősíteni tudta azt, ami a napvilágra került dokumentumok írtak.

2 és fél éves munkája során számtalan dolgot látott.

Többször is találkozott a Magas Fehéreknek nevezett idegenekkel a lőtéren, de még Las Vegasban egyik kaszinóban is beléjük futott. Az emberek egymás közt csak “norvégoknak” hívták őket.

A férfi élményeiről több könyvet is írt.

Az Edward Snowden által közzétett dokumentumok is bizonyítják, hogy a Magas Fehérek nem csak, hogy léteznek, hanem 1945 óta támogatják Amerikát, mint ahogy a Náci Németországot is segítették hatalomra jutni.

Egy lehetséges helyszínről több beszámoló is ír, ezeket főleg polgárok jelenetették, egyszerű civiliek a Tonto Nemzeti parkból és környékéről, ahol magas fehéreket láttak.

Sőt, több ízben születtek olyan tanúvallomások, amik arról számoltak be, hogy az idgeneek eszik az embereket.

Ez sokak szerint az elmúlt évtizedek nagy és rejtélyes eltűnéseit magyaráznák meg, ugyanis a nemzeti park területén rengeteg ember tűnt el ezen időszak alatt

"A földönkívüli alkalmazottak időnként megkívánják földi kollégáik húsát, így időről-időre eltűnik egy-egy ember, akit felfalnak. A fejet valamiért nem szeretik, így azt eldobják egy félreeső helyen…" 

- írja az egyik dokumentum egy tanúvallomásra hivatkozva.

Senki sem tudja, hogy ezekből mi igaz, mindenesetre dokumentumok, kormányzati iratok utalnak rá, és támaszthatják alá ezen idegen bázisok létezését és a földönkívüliek tevékenységét.

Talán a modern technológiáért cserébe embereket esznek? Ez lenne a nagy és rejtélyes eltűnések végső megoldása...?

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen nasa idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 156647





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet