A frigyláda lehetett a gízai nagy piramis lelke: Egyiptom és az emberiség legnagyobb titkára derülhetett fény

2021. június 12., szombat
Egy elmélet szerint a frigyláda egy olyan nukleáris szerkezet volt, mely a piramisok működtetéséhez volt szükséges.

Mi van, ha az egyiptomi piramisok, kiemeltképpen a gízai nagy piramis nem csak és kizárólag a fáraók és uralkodók nyughelyéül szolgáltak, hanem valamiféle eddig nem ismert technológia részei voltak?

Mint ismeretes, a piramisok tele vannak apró alagutakkal, lyukakkal, olyan titkos kamerákkal, melyekről korábban még csak nem is tudtunk.

Ezen kamrák egy részére ráadásul soha nem találtak magyarázatot, így nem derült ki, miért is építhették.

Újabb elméletek szerint - azoktól, akik hisznek az ősi idegenek létezésében - a szóban forgó alagutakban különféle szerkezete, és eszközök, vagy akár áramkörök foglalhattak helyet.

A piramisok valami sokkal nagyobb részei lehettek. Kapuk a kozmosz felé, melyek valahogyan átjárót képeztek egy másik világba, melyet az egyiptomiak túlvilágként hívtak, és így is gondoltak rá.

Különféle geotermikus anomáliák még ma is érzékelhetőek a piramisok alatt, kiváltképpen a gízai nagy piramis alatt.

Ha valóban eszközök lehettek, akkor ezeket a piramisokat egy hatalmas, és szinte megbonthatatlan energiaforrás kellett, hogy működtesse. Sokak szerint maga a frigyláda volt az, mely képes lehetett erre, hiszen egyes interpretációk szerint a láda nem volt más, mint egy nukleáris hordozható atomerőmű.

Nem tudják miért, de a piramis belső hőmérséklete átlagban mindig 20 Celsius fok körüli volt egyes részeken. Hogy ez az építés sajátossága-e vagy a hátramaradt energiák egy részének maradványa okozza, azt nem tudni.

A piramisok hatalmas energiagépekként is szolgálhattak mindamellett, hogy kapukat alkottak egy másik világba.

A frigyláda kiváló eszköz volt ahhoz, hogy ezeket az energiatermelő gépeket működtessék. Később egyébként maga Nikola Tesla is kísérletezett hasonlón.

Ez azért is fontos, mert egyes szakemberek - főleg nyitott szakemberekről beszélünk, akik nem vetik meg a paleoasztronautika elméleteit - szerint hatalmas, fémből készült gömbök álltak a piramisok legtetején.

Ezek a gömbök egyedül álltak, és egyenként 2,7 méter átmérővel rendelkeztek.

Egyesek szerint a gömb által termeltek energiát, melyet átjárt valamiféle energia, talán elektromosság. Mások szerint a gömbnek egy eddig ismeretlen szerepe volt a folyamatban.

Ezek mind csak felvetések, mások azonban azt mondják, hogy az ehhez hasonló felvetések közül több dolgot is alá sikerült támasztani a kutatóknak az előkerülte leletek, írásos emlékek alapján.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek vallás ősi tudás frigyláda


Megtekintések száma: 82466

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet