A gazdag világelit a bolygó eladósításának utolsó fázisába lép!

2023. szeptember 27., szerda




5-10 éven belül olyan globális recesszió jöhet, mely országokat dönthet majd romba, kontinenseket taszíthat az éhhalál szélére. Az egésznek egyetlen kiindulópontja lesz…

Egyre inkább szorul a hurok az emberek nyaka körül.

Azon emberek nyaka körül, akik egész napos robotolással próbálják megtermelni a javakat, melyek gyümölcsét valójában a szupergazdag elit élvezhet.

Nem szeretik kimondani. Még a média is tagadja, és a bankszektor is.

Mégis van egy felső tízezer a bolygón, akik kiválasztottnak tartják magukat. Bankár dinasztiák, oligarcha családok, milliárdosok és királyi családok. Közös vonásuk, ami összeköti őket, hogy így vagy úgy – anyagi, vagy hatalmi – befolyásuk van a bolygó életére.

A híres Bilderberg-csoprot találkozókon ennek a felső tízezres rétegnek a tagjai szoktak értekezni, és az ott megbeszéltek szerint görgetik tovább a történelem folyamát.

Ők ugyanis azok, akik folyamatosan irányítanak. Bankokon és fedőcégeken, szervezeteken keresztül egy ezer karú pénzügyi „polipot” hoztak létre, mely bárhová elér, ha szükséges. Az elmúlt évtizedekben minden egyes döntésükkel befolyásolták az életünket.

Hogy ma jobban élünk, vagy rosszabbul, az az ő művük.

Ma az emberek magányos rabszolgák. Egy olyan társadalom szolgái, melyben bár szabadnak érzik magukat, valójában ott van a kezükön a rablánc.

A legtöbb gyermek már a születésétől fogva adósságot cipel. 

Vagy valamiféle államadósságot, vagy szülei adósságát. A diák, aki elvégzi az egyetemet, sok esetben szintén csak hitel felvételével jut esélyhez ehhez, így ő is eleve törlesztéssel indítja a nagybetűs életet.

Hamis, és sokszor teljesíthetetlen igényeket támasztanak bennünk, hogy aztán még jobban eladósítsuk magunkat.

Ez az ördögi spirál pedig a világhatalmi elithez áramoltatja a bolygó lakosságának vagyonát.

Valójába ők uralnak minket, csak ez még nem jutott el a tudatunkig, és szeretnénk hinni, hogy magunk irányítjuk a sorsunkat.

Azonban ez az adósságspirál a hamis valutákkal, és a bankok egyre nagyobb mohóságával már nem tartható fenn sokáig.

A legtöbb pénzügyi elemző szering alig 5-10 éven belül egy olyan globális recesszió fog végigsöpörni a bolygón, mely alapjaiban határozza meg majd az életünket.

Országok mennek tönkre, emberek lesznek nincstelenek, komplett régiók válnak hajléktalanná…

Minden eddiginél nagyobb lesz ez a válság, mely valósággal szétszaggatja a társadalom és a civilizáció szöveteit.

Ezek a jövőképek igen vészjóslóak, de a pénzügyi, gazdasági számítások sajnos alátámasztják egy gigaválság eljövetelét, melynek már így is lehet, hogy régen meg kellett volna történnie….

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika illuminátusok háttérhatalom világhatalmi elit


Megtekintések száma: 155219





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet