A gazdaság teljes összeomlásának küszöbén : mesterségesen döntheti gazdasági nyomorba a világot a Rothshcild-kartell?

2018. április 1., vasárnap




A teljes összeomlás szélén áll a gazdaság hasonló állapotok 1929-ben voltak a világban akkor is a "szándékosság és spekuláció" vezetett a válság kirobbanásához. A pénzügyi rendszer összeomlása már a 2008-as válsággal elkezdődött...

1929-ben szándékosság és spekuláció vezetett ahhoz, hogy a világgazdaság fogja, és egyszerűen kártyavárként omoljon össze, dőljön be.

Azelőtt senki sem gondolta volna, hogy ez lehetséges.

Ma bár megváltozott a világ, de nem sebezhetetlen, és ezt a 2008-as válság is bizonyítja.

Régen egy úgynevezett arany standard rendszer volt érvényben. Ez azt jelentette, hogy midnneki anyni fedezettel rendelkezett, amennyi aranyban teljes mértékben rendelkezésre állt.

Ma már nemhogy aranyban, de más érétkben sem létezik a bizonyos összegek, vagyonok mögötti fedezet....

A fedezet nélküli pénzintézmény rendszere egészen a Rothschild dinasztiáig nyúlik vissze. ők voltak azok, akik felépítették eme bankrendszer alapjait, mely nemhogy képes a bedőlésre, de eleve úgy lett tervezve, hogy egy napon be is dőljön.

És a bedőlés pillanatában azokat gazdagítsa, akik a piramis legtetején vannak...

A rendszer lényege az, hogy a fedezetet elszakítják magától a fizetőeszköztől, ez ormótlan nagy csalásokat és pénzügyi visszaéléseket tud eredményezni, amit a rendszer haszonélvezői ki is tudnak használni.

A Rothschild-kartell képes lesz romba dönteni a világot, 2008-ban csak egy apró főpróba volt.

Egy mesterségesen gerjesztett gazdasági összeomlás küszöbén vagyunk. Egy olyan összeomlás elején, ami egy olyan láncolatot indít el, melynek végén minden a bankszektor felső tízezrének a kezében lesz.

A hatalom évszázadok óta ugyanazok kezében van tehát, akik jóformán teljes hatalommal rendelkeznek felettünk.

Sokan észre sem vesszük, mi zajlik a fejünk felett, és hogy mennyire kiszolgáltatott az egységes, de sérülékeny pénzrendszer a kevesek igényeinek.

Ezen kevesen pedig bármikor dönthetnek egy-egy pénznem, vagy akár teljes országok, kontinensek beődléséről.

Ez pedig gyakorlatilag a politikánál is nagyobb erő, mely minden befolyásolni tud, és EZ az igazi fegyver a 21. század világában. 

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés kataklizma összeomlás


Megtekintések száma: 45773





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet