A Georgia-i emlékmű bizarr üzenete az emberiségnek - szabadkőművesek és illuminátusok kőbe vésett próféciája?

2018. július 27., péntek
Amerika Északkeleti részében található egy titokzatos, bizarr emlékmű, egy olyan, emberiségnek szóló nyugtalanító üzenettel, mely egy elkövetkező apokalipszisről árulkodik.

Maga az emlékmű eleve egy különös helyen található, jelképezve saját üzenetét. Egy kietlen, élettelen dombtetőn kapott helyet, ahol szinte semmi élő nincs körülötte. Ez talán nem is véletlen, mert bizonyos értelemben az emlékmű a halált és az emberiség elmúlását szimbolizálja.

Maga az alkotás öt hatalmas csillag mintájú fényezett gránitoszlopból áll. A sziklák 16 láb magasak és darabonként 20 tonnák.

Ahogy egyre közelebb kerül az ember az építményhez, azonnal az angliai Stonehenge jut róla eszébe. Azonban míg a Stonehenge megnyugtatólag hat az emberre, ennél az emlékműnél különös érzések kezdenek el kavarogni az emberben.

Az angolul csak Georgia Guidestones-nak nevezett emlékmű ugyanis pontos ajánlást, utasítást tartalmaz arra vonatkozóan, hogy az emberiség létszámát mennyiben kellene maximalizálni.

Közvetlenül felülről nézve az emlékmű egy X-et formáz, ami olyan, mint egy tökéletesen kialakított landolási zóna megjelölő pontja.

Magáról az emlékműről alig tudni valamit, még csak a pontos eredete sem ismert, sem az, hogy pontosan kik készíthették, vagy, hogy mikor állították fel. Az egyetlen kulcs az eredetéhez egy közeli emléktáblán van, az alapkőn.

Egy bizonyos Robert C. Christian nevéhez köthető, aki egyes információk szerint többedmagával közel 10 éven át a legnagyobb titokban tervezte az emlékművet, majd végül leadta a megbízást egy építésznek, hogy kivitelezzék.

A Robert C. Christian azonban mint később kiderült csak egy álnév volt, mert a titokzatos férfi nem akart híres lenni, ezért készíttette el teljes névtelenséggel, vagy mondhatni álnéven az emlékművet.

Az üzlet végül sikeresen megköttetett a kivitelezővel, majd Christian elmondta, hogy soha többet nem fognak találkozni, ekkor sarkon fordult és kisétált az ajtón.

Christian ezentúl csak telefonon keresztül tartotta a kapcsolatot, de kétszer sosem jelentkezett ugyanarról a helyről.

Már az építés során akadtak furcsaságok, ugyanis annyira összetett asztrológiai leírásokat mellékelt a férfi az emlékműhöz, hogy a kivitelezőnek csillagászt kellett hívnia, hogy megértsék, mi miért van, és hogyan tájolják az emlékművet.

Tény, hogy nyugtalanító üzenetek találhatóak az emlékművön, melyet egyszerűen semmivel nem lehet magyarázni, és nem lehet semmihez kötni.

Az emlékmű Elbert megye legmagasabb pontján fekszik és a négy külső követ úgy orientálták, hogy követi a Nap kelet-nyugati migrációs év-körét. Ez már önmagában is bámulatos, de senki sem érti a miértjét.

Napéjegyenlőség vagy a napforduló idején azon látogatók, akik a nyílás nyugati oldalán állnak, láthatják a napot, ahogy emelkedik a horizonton. Ennek a jelentősége is szintén megmagyarázatlan rejtély, pedig a tervezőnek biztosan célja volt ezzel az egésszel.

Ami még ennél is különösebb, az a titokzatos szemmagasságban lévő lyuk az egyik központi oszlopban. Ha valaki belenéz, láthatja a Sarkcsillagot a déli oldalon.

Az egyik fedőkövön tátongó lyuk pedig pont úgy engedi be a déli nap sugarait az egyik oszlopra, hogy a fény mindig eltalálja az év napját.

Ami még zavarosabb az egészben, az az emlékművön található 10 parancs, mely első olvasásra nagyon zavarba ejtő, és talán nem is lehet ott helyben megérteni. Ráadásul ezek a parancsok 8 nyelven vannak a kőbe vésve, angol, spanyol, orosz, kínai, arab, héber, hindi, és Swahili nyelven.

A fedőkő oldalaiba egyiptomi hieroglifákkal, klasszikus görög, szanszkrit, és babiloni ékírással véstek, ami szintén teljesen megmagyarázhatatlan az emlékmű szempontjából.

Az üzenet megfejtése, mondani valója azonban a zavarba ejtés mellett bír némi jelentéssel is, mely leginkább valami letűnt ideológiát közvetít.

Információkat tartalmaz arról, hogy közel 500 millió főben kellene maximalizálni a Föld lakosságának populációját, mert ennyit bírna el eredetileg a bolygó.

Különféle elméletek szerint a kövekbe vésett szövegek utasítások egy közelgő apokalipszis kevés számú túlélőinek arra, hogy hogyan próbálják meg a civilizációt helyreállítani.

A bolygó lakosságának 500 millió főben való limitálása nagyon drasztikus parancs, sokan ezért az illuminátusok és az árnykormány egyfajta titkos emlékművének tartják, és szerintük maga a kiötlő is egy illuminátus lehetett, ezért használt álnevet.

Egy másik utasítás szerint a parancsok közül pedig az, hogy egy új közös nyelv felé kell irányítani az emberiséget. Ez az üzenet azért érdekes, mert a Jelenések könyve figyelmeztet egy közös nyelvre és egy világ kormányra az Antikrisztus vezetésével.

A végidőket jósolná meg ez a kő? Vagy egy útmutatás arra az esetre, amikor ez bekövetkezne? Esetleg magának a Sátánnak állították ezt az emlékművet?

OSZD MEG másokkal

érdekes összeesküvés agenda21


Megtekintések száma: 25499

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet