A Gladio nevű titkos hadsereg foglalhatja el Európát

2021. február 23., kedd




"Meg kell támadni a polgárokat, az embereket, nőket, gyermekeket, akik már rég nem vehetnek részt politikai játszmában, hogy a hatóságok szükségállapotot vezethessenek be."

Európának, és a NATO-nak titkos hadserege vagy hadseregei lehetnek. Erről az utóbbi években egyre többen győződhettek meg.

Létezik egy főbb szervezet, a Gladio, melynek ráadásul hátborzongató, mocskos tervei vannak, és mely mindeddig rejtve volt a világ elől.

Így vélekedik Dr. Daniele Ganser, a svájci Basel University történésze, "a NATO titkos hadseregei" c. könyv szerzője is.

Valójában szerinte egy rendszerszintű összeesküvés zajlik Európában, mely a jelenlegi Unió szétzilálása érdekében hajtódik végre, hogy előkészítse a terepet valami más számára.

Arról van szó, hogy a CIA és a Fehér ház által elrendelten, egy titkos haderő végzi el a különféle merényleteket, és kelti a feszültségeket a kontinensen.

Már hivatalosan is rögzített és dokumentált, hogy a saját lakossága veszélyben van, és a Gladio akcióba lépett.

De mi is ez a Gladio, és mi volt eredetileg ez az egész?

A Gladio hadműveletben a CIA és a brit MI6, a NATO-n keresztül próbált létrehozni egy háttérhadsereget a kommunizmus elleni harchoz, arra az esetre, ha a Szovjetunió megszállná Nyugat-Európát.

Azóta pedig minden hasonló műveletet Gladio hadműveletként emlegetnek, és rengeteg sejtés van afelől, hogy maga a hátérhadsereg ma sem szűnt meg, sőt, aktívabb, mint valaha.

Gyakorlatilag államilag, egy rejtett hadsereg által támogatott terrorizmus folyik Európában.

Persze vannak kisebb-nagyobb elszigetelt esetek, melyek valódi terroristákhoz köthetőek, ezt senki nem vitatja, még Daniele Ganser sem. Az azonban szembeötlő, hogy ahogyan a terroristák szeptember 11. után kezdtek a háttérbe vonulni, kellett egy ellenségkép, egy fenyegetés Európának is.

Hiszen csak úgy lehet majd ide is bevezetni a különféle jogos megfigyelési törvényeket, ha a társadalom önként és dalolva veti alá magát ezeknek, a biztonsága érdekében.

A Gladio titkos szervezete pedig szisztematikusan támadásokat intéz az EU egyes nemzetei ellen, hogy közelebb hozza a pontot, amikor a polgárok felett át lehet venni az irányítást.

Ebbe az egész törekvésbe jelenleg egyedül Magyarország áll ellent, mondhatni mi vagyunk az a piciny ország, mely a nagyok levesébe köp.

Ganser szerint a titkos hadsereg Spanyolországban együttműködött Francóval és több mint 1000 támadáshoz lehetett köze. Németországban kész tervei voltak és vannak arra, miképpen befolyásolják a társadalmat, hogy önként mondjanak majd igent egy az Új világrend előszobájába vezető megfigyelési törvényre.

A Gladio keze állítólag rengeteg helyre elér, és elért a múltban is.

Közük lehetett a volt portugál-afrikai gyarmatok két prominens vezetője, Amilcar Cabral és Edoardo Mondlane meggyilkolásához, valamint Papandreou görög kormányfő megbuktatásához és a katonai junta hatalomba ültetéséhez, csakúgy, mint a kurdok elleni számtalan terrorakcióhoz Törökország területén.

Gyakorlatilag arra kényszerítik ezeket az embereket, az olasz közvéleményt, hogy az államhoz fordul, nagyobb biztonságot kérve.

Sokak szerint ráadásul a 2001 szeptember 11-i terrortámadásokat is a Gladio hajtotta végre egy fedett művelet során...

Amikor eljön tehát a megfelelő pillanat, a Gladio lépni fog, és szisztematikus terrormerényleteket indikál, melyekről soha nem fog kiderülni, hogy valójában fedett akciók voltak, előre kitervelten.

Ez pedig Európa népét egy egységes és biztonságos totalitárius állammá való összeolvadás felé fogja terelni, ahogyan azt a háttérhatalom eltervezte...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés új világrend titkos katonai programok háttérhatalom titkos katonai szervek gladio


Megtekintések száma: 143286





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet