A globális élelmiszerellátást valójában arra tervezték, hogy életeket oltson ki?

2017. november 13., hétfő




A "táplálék" valójában méreg? Megdöbbentő információk és bizonyítékok kerültek felszínre.

Az élelmiszeriparunk nem az, aminek látszik. Világszerte emberek milliárdjai jutnak táplálékhoz ezen a rendszeren keresztül, mely valójában hálózatot alkot egymással.

De az emberi életfenntartása helyett a fő cél valójában az emberi élet kioltása.

Egyre több szakember gondolja ugyanis azt, hogy az élelmiszeripar egy bevett szokás szerint, mondhatni protokoll szerint eljárva nem szabadítja meg a piacot szándékosan a sejtmérgeknek számító élelmiszerektől.

Mintha az élelmiszeripar tömeges mérgezéseket idézne elő, rendszerszintetn.

Az ételbe adott anyagok hatással vannak az emberek mentális egészségére, a mára már gyakori meddőség és szervi károsodások okozására, közben pedig befolyásolják a racionális, tudatos gondolkodást.

Ezek a mérgező anyagok az egész élelmiszer-láncban megtalálhatók, beleértve a hagyományos élelmiszereket, bio élelmiszereket, a “természetes” termékeket és étrend-kiegészítőket.

"Mindez messze túlmutat az élelmiszerek “puszta” nehézfémek általi szennyeződésén. Ez a tömegélelmezésben inkább a mérgező anyagok szándékos forgalmazásának bizonyul." - írja a NaturaHírek.

Sokak szerint az ételekben "elrejtett" különféle vegyületek szép számmal képesek bizonyos tudatmódosítást is elérni az emberi szervezetben.

Vagyis arról van szó, hogy bizonyos mértékben ab bűnözés, az agresszivitás, egyes mentális betegségek mind az élelmiszerekhez vezethetők vissza.

Titokban már évtizedek, ha nem évszázadok óta mérgeznek minket.

Így csinálnak agymosott, homogén masszát az emberi tömegekből. Így csinálnak agyatlan zombikat, akiket könnyen bűvölhetnek utána meg a médián keresztül, mialatt az érzelmeinkre és vágyainkra hatnak.

Vagy szerintetek véletlen lenne, hogy az olyan addiktív, bizonyítottan komoly függőséget okozó és káros élelmiszerek, mint a kóla, vagy az energia ital, szabadon megvásárolhatók bárki által?

Az emberiség nem éli túl a tömeges megtervezett élelmiszer-ellátás mérgezést, hacsak nem leszünk végre ennek tudatában és cselekszünk, teszünk ellene.

Egyre több ember kell, hogy felébredjen. Egyre több tudatos fogyasztónak kell a rendszerrel szembe állnia, hogy elinduljon végre valami változás.

OSZD MEG másokkal is! 

egészség feltáró egészség megelőzés élelmiszeripar


Megtekintések száma: 24894





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet