A globális élelmiszeripar módszeresen mérgez minket: az egészségüggyel való titkos szövetség?

2017. július 1., szombat




Sokak szerint szándékosság fedezhető fel a vitaminhiányos élelmiszerügyi ellátásban, és az emberek között szaporodó betegségekben...

Az élelmiszeriparban végzett elmúlt években végrehajtott, és kielemzett eredmények mind azt mutatják, hogy olyan élelmiszereket fogyaszt a lakosság világszerte, melyek nem alkalmasak emberi fogyasztásra.

Itt arról van szó, hogy kevés tápanyag található bennük, vagy egyáltalán nem található bennük.

A vitaminhiány mellett ráadásul rengeteg különféle méreganyagot tartalmaznak. A nehézfémek és egyéb adalékanyagok olyan döbbenetes mennyiségére bukkantak, hogy a következtetés már meg is érkezett az étel elemző laborból: az élelmiszerek egy része mérgező.

Egyes állítások szerint az élelmiszeripar szinte minden területén vannak olyan termékek, melyeket eleve úgy terveztek meg, hogy azok szándékosan, és hosszú távon roncsolják az egészségünket.

Sőt, még ennél is tovább mennek. alkalmasak legyenek az élet kioltására.... - állítják.

Jelentős mennyiségben fedeztek fel az élelmiszerek elemzése során olyan toxinokat, melyek rendkívüli hatással vannak a szervezetre.

Nem véletlen, hogy jelentősen megszaporodtak a különféle emésztőszervi, és egyéb betegségek, az allergiák, és a mentális egészsége is elkezdett jelentős mértékben romlani az embereknek.

Ennek komoly okai vannak, és a fogyasztott ételekben keresendők.

Ennek hatása teljesen pusztító lesz az emberi civilizációkra: a munkaerő összeomlása, a tömegek kormányzatoktól való függése a túlélésért, a szabad demokráciák teljes összeomlása, szellemi visszamaradottság, a növekvő börtön rendszerek, az emberek racionális gondolkodásának és kognitív képességeinek teljes hanyatlása fog bekövetkezni.

A globális probléma azért nem nőtte ki még magát látható szintre, mert az emberek figyelmét elterelik a különféle reklámokkal, egyre megújuló termékekkel.

Az élelmiszerek tehát jelentős mértékben mérgezik az emberi szervezetet, ráadásul ezt az élelmiszergyárak tudják. Sokak szerint az egész egy nagy, ipari és gazdasági összeesküvés, egyfajta szövetség része.

Míg az élelmiszeripar megbetegíti a testünket pénzért, mert fizetünk értük, addig az egészségügy meggyógyít minket az ételek, nehézfémek...stb. okozta betegségektől. Tiszta haszon, mindkét kör jól jár, és a halálraítélt, lassú kárhozatra számító fogyasztók, vagyis inkább betegek ide-oda ingáznak a két stádium között.

AZ emberiség teljes pusztítása folyik, és mindehhez a világ élelmiszeripari, és egészségügyi vállalatai, valamint a gyógyszergyárak is asszisztálnak. - állítják.

Asszisztálnak, mert a cél egyértelmű: hihetetlen profitokat zsebre tenni, mindemellett jelentősen csökkenteni az emberi populációt. Ez utóbbi pedig egy nem várt haszon, hiszen a Föld népességének optimálisan is alig kellene elérni a az egymilliárd főt.

Ilyen értelemben a szemükben tehát 6 milliárd ember feleslegesen él a bolygón, feleslegesen szívja el előlünk a levegőt, vagy használja az erőforrásokat.

Hisz az sem lehet véletlen, hogy ma alig három nagy gigavállalat kezében van szinte a teljes élelmiszeripar...

Hogy van-e ebből kiút, azt nem tudni. Egyesek a saját élelmiszertermesztést tekintik egyfajta járható útnak, mások úgy gondolják, már ehhez is túl késő, és a kapitalista nagyhatalmak összefonódása már mindenkit bekebelezett...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés egészség feltáró egészség megelőzés élelmiszeripar


Megtekintések száma: 22123





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet