A globális háttérhatalom áll az Európában kialakult káosz mögött: hamarosan Európai polgárháború robbanhat ki?

2017. október 4., szerda




Az iszlám elleni harc és a harmadik világháború fogja megalapozni az egész bolygó felett uralmat élvező Új Világrendet. Az iszlám szélsőségektől sújtott Európa, és a világ országai önként fogják feladni szabadságukat a biztonságért. A tervezett népirtás már elkezdődött?

A világ – főleg Európában – egyre jobban felé tendál, hogy már sehol sem érzik magukat biztonságban az emberek. 

A repülőtéren, a metróban, buszon, vagy az utcán szinte bárhol számítani lehet ma már robbantásos merényletekre.

magyarorszag-terrorkeszultseg

Az elkövetők azonban nem magányos merénylők már, mint néhány évtizede, hanem a szélsőséges iszlám világ képviselői. Azé az iszlám világé, mely megpróbálja Európát maga alá gyűrni, bekebelezni.

Ráadásul az utóbbi hónapok merényleteiből nyilvánvalóvá vált a közvélemény száméra egy sokat titkolt tény, mely még most, ebben a pillanatban is tabunak számít számos európai országban: az elkövetők egy jelentős része bevándorló volt, akik bizonyíthatóan a bevándorlási hullámmal érkeztek a célországokba a merényleteket kitervelni és végrehajtani.

A hírhedt párizsi merényletsorozat kitervelője is a bevándorlók között elvegyülve, menekültnek kiadva magát jutott el Franciaországba. Sőt, a hírek szerint egyes terroristák – köztük ő maga is – áthaladt Magyarországon.

Az már nem elméleti kérdés, hogy hazánk biztonságban van-e, vagy érheti-e terrormerénylet. A magyarországi média csak egy része veszi kellőképpen komolyan a kérdést.

A tények beszélnek, ezek pedig azt sugallják, sőt, szinte ordítják: Magyarországon bármikor, bármelyik pillanatban robbanhat egy bomba, vagy kitörhet egy gépfegyveres tömegmészárlás, épp úgy, mint Brüsszelben vagy Párizsban, vagy, ahogy történt Tunéziában is.

Az említett országokban ugyanis mindegyikben van egy közös pont: korábban sehol sem gondoltuk volna, hogy ott valaha terrortámadást fognak végrehajtani.

Az elmúlt napokban az Iszlám állam – tetézve a terrorfenyegetettségről szóló hazai nézeteket és vitákat – többek között Magyarországot is megfenyegette. Persze ezt a hazai sajtó egy része megint nem vette elég komolyan. Egyesek szerint az egész kontextus csak azt az üzenetet akarta sugallni, hogy Európa bármely országában lehetnek merényletek, de a valóságban minimális az esélye, hogy itt hajtsanak végre robbantásokat.

Mások viszont éppen ellenkező véleményen vannak, és szerintük igen is komolyan kell venni a fenyegetést.

Pláne azért is, mert a CIA és az FBI információira alapozva azt állítják, hogy valószínűsíthető, hogy Budapest is egy lehetséges terrormerénylet helyszíneként szerepel a jövőben az Iszlám Állam tervezetében.

Annál is inkább jobb félni, mint megijedni, mert egy budapesti merénylet – akárhogy nézzük – logikus lépés lenne a terroristák részéről. Ha ugyanis bekövetkeznie Budapesten is egy gépfegyveres vagy robbantásos merénylet, azzal egyértelmű üzenetet kapna Európa: tényleg nincs olyan hely a kontinensen, ahová ne érne el az Iszlám Állam harcosainak a keze.

no-go-zona

A nagyobb európai világvárosokban – mint amilyen Párizs, Brüsszel vagy London – egyre több az úgynevezett „No Go” zóna, ahová fehér keresztény ember nem teszi be a lábát.

Az átlag európai polgár ezeken a helyeken már a gyakorlatban nem rendelkezik jogokkal, csak egy megtűrt személy az ide betelepült helyiek részéről.

Gondoljunk bele ebbe, hogy mennyire borzasztó! Léteznek olyan helyek a városokban, ahová nem mehet be fehér ember, mert megkéselik, kirabolják, megverik, csak mert a bevándorolt generációk kisajátították maguknak az adott környéket, egy mini államot kialakítva koszos utcáik között.

Ezek a helyi No Go zónák helyi „kiskirályokkal” rendelkeznek, akik az adott területeket uralják. Megvan a maguk életritmusa, szokásai. Az utcáik legtöbbször szemetesek, büdösek és lelakottak. Olyanok, mint a sáskák, ha lelaknak egy adott területet, tovább állnak. Talán nem véletlen, hogy az arab testvérállamok közül egy sem fogadta be a menekülteket sem akkor, sem pedig most.

Még az adott ország rendőri egységei sem szívesen mennek be ezekbe a zónákba, és ha be is merészkednek, kövekkel, üvegekkel dobálják meg őket minden ok nélkül.

iszlam-europa

 “Az iszlám uralja majd a világot, pokolba a szabadsággal” és hasonló hangzatos transzparensekkel felszerelkezett “menekültek” tüntetnek Hollandiában.

Állam az államban, és ha ez így folytatódik, egyre több lesz a No Go zóna. 

Ezek egy adott nagyvároson belül később – ha nem teszünk valamit – összeolvadnak, és az sem kizárt, hogy városi felkelések törnek ki, melyek egy városfoglalási kísérletben fognak végződni a migránsok részéről.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés bizarr európa politika új világrend háttérhatalom bevándorlás


Megtekintések száma: 73173





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet