A globális háttérhatalom véglegesen ki akarja irtani a rendszerkritikus néptömeget a bolygóról?

2018. február 19., hétfő




Az Agenda 21 tervezete lehet kulcs a világhatalmi elit számára, hogy egy biológiai vagy nukleáris kataklizmát előidézve leredukálja a népességet.

Az Agenda 21 protokoll lényege: az emberi populáció 93%-kal való redukálása, melynek célja az, hogy egy rendszer kritikusoktól mentes kisebbség alakuljon ki a bolygót.

A rendszerkritikusokat, azokat, akik a hangjukat hallatják a jelenlegi folyamatok ellen, a médián keresztül szűrik ki, és az olyan világot behálózó hálózatokon keresztül, mint amilyen a közösségi média is.

Ez azt jelenti, hogy szisztematikusan beindult egyfajta válogatás, mely évek óta zajlik.

Lesznek ugyanis védett csoportok. Olyan emberek, akiket érintetlenül hagy majd a kataklizma, mely feltehetően biológiai eredetű lesz, vagyis egyfajta vírus fog mindenkit eltörölni  bolygóról, ha nem sikerül kiváltani egy nukleáris kataklizmát.

Az elmúlt években sokat tettek azért az árnykormány tagjai, hogy az emberiséget alkotó nagy nemzeteket egymásnak ugrassza, legutóbb például Észak-Korea és Amerika összeugrasztásával próbálkozott.

Amikor azonban ez nem jött össze, bevetették az orosz fenyegetés elméletet, és a világot Oroszország ellen próbálták hangolni.

Ez esetben egy lehetséges harmadik világháború kitörését követően a kiválasztottakat még a háborús helyzet előtti 24 órában biztonságos helyre szállítanák.

Ha a biológiai hadviselésre kerül sor, akkor pedig egy világjárványt idéznek elő, ami az emberiség 93%-át kiirtja.

Emiatt már most megkezdődtek az előkészületek, és a rendszer - az Új világrend - barátaiként értelmezett személyeket és csoportokat már most beoltották az antiszérummal, ami immúnissá teszi őket a közelgő vírussal szemben, melyet kitenyésztettek.

Az Új Világrend számára a kisebbség lehet az a kontrollálható tömeg, mely egy új alapokra helyezett rabszolgatársadalom alapjait alkotja majd.

Ez lesz az új fogyasztói társadalom, ahol a világ 99%-a annak az 1%-nak az anyagi és egzisztenciális jólétéért fog küzdeni, akik az Új Világrend vezetőségét fogják képezni.

Cserébe egy békés, de korlátolt életet kapnak, de biztonságban.

Nem lesznek többé háborúk, sem betegségek, de az emberek nem lesznek többé szabadon, és nem lesznek szabad gondolatok sem. Már egy puszta ötlet miatt likvidálhatnak majd a gondolatrendőrség segítségével.

Ez az orwelli rendszer van kiépülőben, és ez valósulhat meg a nem is annyira távoli jövőben, melytől csak évekre, évtizedekre vagyunk.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés árnykormány háttérhatalom világhatalmi elit


Megtekintések száma: 76439





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet