A GMO termékek képesek megváltoztatni az emberi génállományt!

2017. február 8., szerda




Új megfigyelések alátámasztják a korábbi aggodalmakat, miszerint a GMO termékek képesek a génállomány manipulálására.

Hihetetlen, de úgy tűnik, hogy egy újabb összeesküvés elmélet válhat teljesen valóra.

A GMO, azaz génmódosított növényi termékek az emberi szervezetbe jutva képesek lehetnek megváltoztatni a módot, ahogy a szervezet tárolja a szénhidrátokat és a glükózt.

Nemrég több miniszter, köztük az osztrák mezőgazdasági miniszter fejezte ki aggodalmát a GMO termékekkel kapcsolatban. Sajnos ne is alaptalanul, ugyanis újabb bizonyítékot találtak arra, hogy rendkívül káros lehet.

Jogos az aggodalmuk, hogy az ilyen búza fogyasztását követően maradandóan megváltozhat az emberi génállomány.

Ezt a megfigyelést támasztja alá – többek között – az ausztrál Egészségügyi és Környezetvédelmi Kutatóintézet (IHER) igazgatója, Judy Carman biokémia professzor asszony is.

Az elmondása szerint ha a búzában található módosított gén felszívódik az emberi szervezetben, és ugyanúgy viselkedik ott, mint a búzában, akkor képes lehet megváltoztatni a módot, ahogy a szervezet tárolja a szénhidrátokat és a glükózt, ami súlyos következményekkel járhat.

Gyakorlatilag képes megváltoztatni az emberi génállományt holott korábban mindenki azt állította, hogy ez lehetetlen.

Sokak szerint ennek ellenére egészen biztosan tudtak a dolgokról, a GMO termékeket gyártó cégek.

Az osztrákok a GMO-s növények elleni küzdelemben kontinensünk éllovasának számítanak.

A GMO-s búzától való menetességnek köszönhetően a hazai gazdák versenyképessége javul, így az értékesítésben és a jövedelmezőség alakulásában jobb helyzetbe kerülnek

Azonban a világot már igen nagymértékben elárasztották ezek a termékek, amikről most kiderültek ezek a szörnyű dolgok.

Korábban összeesküvés szinten mozogtak az erről szóló pletykák inkább, de ma megerősítést nyertek ezek a félelmek.

Egy egereken végzett kísérlet korábban már sokakat aggodalommal töltött el. Akkor GMO kukoricával etették az állatokat, és hosszú távon csúnya, és hatalmas daganatok nőttek rajtuk.

A daganatok olyan komolyak voltak, hogy némelyik állat csupán a kinövések mérete miatt alig jutott levegőhöz, és pokoli szenvedéseken mentek keresztül, mire elpusztultak.

A GMO termékekkel kapcsolatban egyébként évek óta rendkívül nagy a bizalmatlanság, mert már a feltűnésük kezdetén is sejteni lehetett, hogy a GMO termékek hosszú távú hatását nem vizsgáltál meg eléggé.

Éppen ezért a GMO ellenes tábort egyáltalán nem érte meglepetésként a mostani hír, és azt mondják, hogy már évek óta ezt hangoztatják.

egészség GMO egészség megelőzés egészségügy


Megtekintések száma: 128473





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet