A gyógyszereket is lepipálja, és megtisztítja a májat a mérgektől a csodanövény: a gyógyszerlobbi próbálja titkolni

2017. június 29., csütörtök
Szinte bármilyen károsodást regenerál, valóságos méreg megsemmisítő!

A természet patikája az egyik legszínesebb, és egyben leghatásosabb patika a világon, számos olyan különféle növénnyel, melyek önmagukban fogyasztva, vagy feldolgozva, főzetként is kiválóan alkalmasak egyes betegségek, tünetek megszüntetésére

A nyugati orvoslást mérföldekkel elhagyják sokak szerint a természetes gyógymódok, és az Ajurvédikus orvoslás által nyújtott módszerek.

Az egyik legjobb gyógynövény a májra nem más, mint az édesgyökér. Az édesgyökérnek számos olyan kedvező hatása van ugyanis a májadra, mely segít kipucolni belőle a különféle, a napok, hetek, hónapok alatt felgyülemlett méreganyagokat.

Az Ajurvédikus orvoslás nem véletlen volt már kezdetek óta tisztában a kedvező hatásával. A májat olyan nagymértékben képes regenerálni, hogy a súlyosabb, méreg okozta károsodásokat is képes viszonylag gyorsan gyógyítani.

A benne lévő különféle enzimek ugyanis egy csapásra képesek blokkolni a máj károsodását, a méreganyagoktól.

Ez egy olyan egyedülálló tulajdonság, melyre a modern és pénzbe kerülő pirulák képesek csak, de ezek sem elég hatékonyak, ráadásul nem is természetesek.

Egyfajta természetes detoxikáló szer, mely a szervezetben fellépő gyulladás kezelésére és gyomorbántalmakra egyaránt hat.

Mindemellett vizelethajtó, illetve különösen ajánlott a vese- és epekő kezelésekor. A számos gyógyhatását figyelembe véve, nem véletlen, hogy az édesgyökér egyre több készítmény alkotóelemévé válik napjainkban.

Egyes friss kutatások azt bizonyítják, hogy hatásos lehet a májban kialakuló krónikus gyulladások ellen is.

Sőt, egy kísérleti hipotézis szerint akár rákellenes hatása is lehet, mivel több meggyőző kísérlet keretében hatásosnak bizonyult a májban növekedő daganatokkal szemben, egereken végzett kísérletek alapján.

A máj mérgektől való súlyos károsodásának mértéket zéróra képes csökkenteni, ezzel pedig akár a kemoterápia hatásai is jelentősen enyhíthetők.

A modern orvoslás azonban nem használ a kiegészítő kezelésként egyelőre, bár vannak ilyen irányú javaslatok.

A gyógyszeripar az édesgyökér kivonatot tartalmazó készítményeket mára erősen megbélyegezte, mivel természetes anyagokból áll, és nem szabadalmaztatható, ily módon nem lehet pénzt keresni vele, vágy jelentős pénzekért eladni.

Éppen ez az oka annak, hogy ma minden információt próbálnak eltusolni róla, és különféle áltanulmányokban próbálják eme csodálatos gyógynövény érdemeit csorbítani, noha az ősi gyógyászat már 4.000 éve ismeri, és sikerrel alkalmazza.

OSZD MEG másokkal is!

egészség egészség megelőzés alternatív gyógyászat természetes gyógymódok gyógynövények


Megtekintések száma: 182965

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet