A gyógyszeripar rettegésben tartja a világot: egy leszedált társadalomban, egy kábult emberiségben élünk?

2018. május 22., kedd




Ópiátokkal és egyéb "termékekkel" és trükkök százaival tartják függőségben az embereket! EZ zajlika színfalak mögött!

A világunkat már rég nem mi irányítjuk. Ezt elsőre az ember észre sem venné. 

Azonban ha jobban a dolgok mögé nézünk, nyilvánvalóvá válik minden.

A világ folyamatai egy helyre futnak be, ahogyan az egész világ is egyetlen jól meghatározható kéz által van irányítva, pontosabban dróton rángatva.

A gyógyszeripar lehet mindennek az eredője.

A gyógyszeripar leghalálosabb termékei a különféle függőségeket okozó ópiátok és egyéb tabletták. Ezek a néma gyilkosok sokkal több embert öltek már meg, mint amennyi katona odaveszett az első és második világháborúban.

Emberek millióinak az életét nyomorították meg szándékosan, a társadalmat különféle pszichotikumokkal árasztották el, hogy még jobba elfogadják azt a "valóságot" amit eléjük vetítenek.

Ezzel irányítható a társadalom.

Így a mindenkori, az egész világot behálózó titkos hatalom a kedvére tudja formálni az embereket és a tömegek gondolkodását, emellett hihetetlen profitot tud termelni az egyes betegségekből.

Az élelmiszeripari rendszert sem arra tervezték, hogy az embereket egészségesen tartsa. Éppen ellenkezőleg.

Az egészségiparral van összefonódva, mivel a mérgező termékeket és ételeket etetnek velünk, melyek különféle betegségeket okoznak, amiket aztán ebbe a halálgyárba, vagy haláliparba be lehet csatornázni.

Emellett a gyógyszerek és függőséget okozó szerek társadalomformáló, avgyis inkább tudatmanipuláló hatását használják ki azért, hogy a jövőben a tömegeket teljes mértékben irányíthatóvá tegyék.

Ennek jelei már napjainkban is bőven túlmutatnak önmagukon, hiszen a tömegek meg sem rágják az eléjük tett információkat, hanem egyben lenyelik azokat.

Ez pedig afelé fog vezetni, hogy majd a megalakuló új rendszert, az egységes, egész Földet behálózó jogi világrendet teljes kritika nélkül fogadtatják el az emberekkel.

Tenni fogják ezt annak fényében, hogy bár az emberek gyakorlatilag rabszolga sorba fognak taszítódni, ez a bódult tömegeket nem is fogja zavarni, mivel a szabadság illúziójában fognak élni...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés egészség gyógyszerlobbi gyógyszeripar egészség megeőzés


Megtekintések száma: 28299





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet