A gyógyszeripar titka: kapcsolat van a földimogyoró, és tej allergia, és az oltóanyagok között!

2017. július 11., kedd




Szándékos "betegség csinálás" zajlik a vakcina gyárak berkein belül?

Ezen már nincs mit szépítenie a gyógyszeriparnak. Olyan titkok derültek ki, melyek alapjaiban áshatják alá a hitelességüket. Ugyanis a jelen információkról a gyógyszeripar már régen tud, sőt, talán kezdetektől fogva szándékoltan érdekeltek benne.

Arról van szó, hogy bizonyítottá vált a kapcsolat egyes oltóanyag összevetők és a később kialakuló gyerekkori allergiák között.

Ez pedig minimum rendkívül komoly aggályokat vet fel az oltások használatával kapcsolatban. Korábban megfigyelték már több átfogó vizsgálat és tanulmány keretében, hogy valamilyen rejtélyes oknál fogja csak a nyugati civilizációkban létezik a földimogyoró allergia, és úgy általában az allergiás megbetegedések.

Elenyésző számban persze más kultúrákban is jelen volt, és jelen van ma is, de az arányok hihetetlenül eltérőek.

Van, ahol legalább 4 millió ember tapasztalja meg ezt a titokzatos jelenséget, mégis gyakorlatilag eddig egy esetet sem jelentettek Indiában, ahol a mogyoró a legtöbb bébiétel fő összetevője... Érdekes, és felettébb elgondolkodtató dolog, nem igaz?

Fél évszázada még ráadásul a nyugati társadalomban sem volt jelentős ezen allergiás megbetegedések aránya. Mintha az egész a nyugati orvoslás "fejlődésével" érkezett volna meg közénk. Sokan így is sejtik, méghozzá több tanulmány eredményei alapján, melyek megállapították, hogy a földimogyoró allergiáért,. és a tejallergiáért is egyes oltóanyagok hatóanyagai lehetnek a felelősek.

Ugyanis a vakcinák összetevői között földimogyoró olajat rejtettek el - állítja sok neves szakember is, független vizsgálatokra alapozva.

Korábban nagy port kavart a hír, miszerint egy családot perelt be az egészségügy azzal vádolva őket, hogy gyermeküket mindig erősen megrázzák, ha sír, mert 6 hónapos kisbabájuk anafilaxiás sokkot kapott. Az ügyvéd kezében az az orvosi lelet volt a bíróságon, miszerint a kisgyermek anafilaxiás sokkot kapott és a kisfiú agya a szubdurális vérzések miatt feldagadt.

A családot védő orvos és ügyvéd azonban bebizonyította, hogy a kisgyermek reakciója pontosan a DTaP, Prevnar7 és a rotavírus vakcinák beadása után jelentkezett.

Nem egyedi eset, és azóta is tucatszámra fordulnak elő hasonló esetek, ám ezekről aligha hallani sokat a sajtóban, mivel ezek nagy része közvetetten a gyógyszeripar kezében vannak, és nem érdekük, hogy bármi is kiderüljön, mely megkérdőjelezi az aranytojást tojó, sokszor kötelező oltások létjogosultságát.

Sokan ennél is tovább mennek, és egyenesen azt állítják, hogy a vakcinagyárak szándékosan betegségeket terjesztenek, melyeket a vakcinák hatóanyagai közé rejtenek. Ha ugyanis mesterségesen létrehoznak egy csomó allergiás megbetegedést - ilyenek régen egyáltalán nem voltak, vagy csak nagyon ritkán - akkor az egy hatalmas folyamatos bevétel a gyógyszeriparnak és az egészségügynek.

Gondoljunk csak bele, milyen hihetetlen "iparág" épül az allergiára, mint kórképre. Pulmonológiák, különféle étel és egyéb allergiatesztek, klinikák, a napi rendszerességgel szedendő drága gyógyszerekről nem is beszélve.

Ráadásul ide kapcsolódóan érdemes megemlítenünk, hogy megdőlt az az orvosi elmélet, miszerint: “Minél erősebb a allergiás reakció a vakcina összetevőire, az általa nyújtott védettség annál hosszabb ideig tart”.

Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy egy gyermek teste anafilaxiás sokkot kapjon és súlyos ételallergiák alakuljanak ki nála?

Az, hogy befecskendezik neki. Ezáltal hatalmas mennyiségű betegséget, illetve beteget "termelnek" az egészségügy iparénak, ami végső soron mérhetetlenül nagy profitokat hoz a rendszerbe.

Nem véletlen, hogy manapság szinte minden harmadik ember szenved valamilyen allergiában, enyhébb, vagy súlyosabb formában. Mindez véletlen lenne, hogy pont azóta emelkedik drasztikusan az allergiák száma, mint ahogy az oltásokat elkezdték bevezetni?

Eleve nem normális és természetszerű az, ha az életben maradáshoz, a testünk működéséhez szükséges anyagok válnak mérgezővé a gyerekek számára abnormális módon. Ennek az okát már rég kikellett volna vizsgálni, és felelősségre vonni a gyógyszeripart, és a vakcinagyárakat is ezért.

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró gyógyszerlobbi gyógyszeripar gyógyszermaffia vakcinák


Megtekintések száma: 74569





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet