A gyógyszeripart valójában a a betegségek terjesztésére tervezték? Így működik belülről a halál ipara!

2021. szeptember 27., hétfő




Bennfentesek beszéltek arról, mi zajlik a háttérben, és miért nem érdeke az orvosok jó részének a tényleges gyógyítás...

Ha gyógyszeripar, akkor már halálipar. Sokan eleve nem szeretnek kórházakba járni, orvosokhoz menni, mert azonnal elfogja őket valami rossz, fojtogató érzés.

Vannak olyan kórházi osztályok, ahonnan pedig nem is kerülnek már élve elő az emberek, ilyen például az onkológia, vagy sok esetben az elfekvő is...

Mára ugyanis az orvosok feladata nem a gyógyítás: csak a betegségek szinten tartása, vagy terjesztése.

Mindig vannak kivételek, ezt azért érdemes hozzátenni... de ilyen kivétel nem sok van már napjainkban. Az egészségügyet nagyon gyakran hívják halálgyárnak, vagy betegséggyárnak is.

Folyamatosan érdekükben áll az, hogy az embereket különféle gyógyszerekre, egészségügyi kezelésekre beszéljék rá.

Az orvosokat gyógyszerügynökök látogatják rendszeresen, és különféle ajánlatokat tesznek: ha teljesítik a kvótákat, akkor busás haszonra tehetnek szert.

Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint követni néhány utasítást, és egy adott gyógyszert felírni boldognak, boldogtalannak, sokszor attól függetlenül, hogy mi baja is van a betegnek.

Elvégre sokkal jobban számít az, hogy a hó végén hová tud menni nyaralni, mint az, hogy a betege már harmadjára megy vissza hozzá, mert a kezelések nem használnak.

Több volt orvos és gyógyszerügynök is kitálalt arról, hogy hogyan is zajlanak ezek a piszkos kis üzletek.

A legtöbb orvos be szokta adni a derekát a gyógyszerügynöknek, mivel senki sem akar a saját pénztárcájának ellensége lenni...

Az egészben az e legnagyobb őrület, hogy ezt nyíltan teszik, és a gyógyszerügynökökért bár a cégeknek nagy árakat kell fizetniük, mégis megéri folyamatosan toborozniuk azokat.

A gyógyszeripari vállalatok bankszámlái folyamatosan híznak, az orvosok borítékai pedig vastagodnak, miközben az emberek egyre betegebbek lesznek, és a közegészségügy már gyakorlatilag lélegeztetőgépen van évek óta nem csak idehaza, de sok más országban is.

A szándék a nem gyógyításra egyre nyilvánvalóbban érződik. Az a hideg közöny, mely már önmagában képes ölni, és sokkal pusztítóbb minden betegségnél...

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód egészségügy gyógyszeripar


Megtekintések száma: 124080





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet