A HAARP irányítja a globális időjárási folyamatok nagy részét: elhallgatták!

2021. augusztus 21., szombat
A rendszer teljes lefedettséggel dolgozik - állítja egy bennfentes!

Már egy ideje szóbeszéd témája, hogy a klímaváltozás miatt a globális időjárás is megváltozik. De vajon egészen biztosan természetes folyamatokról van szó?

Több olyan klímamodell is rendelkezésünkre áll, melyek igazolják, hogy noha valóban létezik egy természetes bumeráng-folyamat, ez még nem magyarázná azt a szélsőséges időjárást, mely az elmúlt 10 évben ütötte fel a fejét világszerte.

Az éghajlatunkat manipulálják, méghozzá a légkör felső része, az ionoszféra módosításával...

A HAARP rendszer nagyon régóta működik, és több bennfentes, korábban a projekt berkeiben dolgozó szakember állítja, hogy az ott látott dolgok messze túlmutatnak azokon a dolgokon, amit a közvélemény és a nyilvánosság felé sugároznak a programról.

"Olyan kísérletek zajlanak, melyek következményeire még maguk a tudósok sincsenek felkészülve" - állítják.

A meteorológusokat minden évben meglepte a rendszer hatékonysága, és az a hihetetlen erő, amivel az időjárást képesek befolyásolni.

Egy mások korábbi munkatárs, Tony Smith egészen odáig ment kijelentéseivel, hogy azt állította, hogy a Japánban 2011-ben végig söprő földrengést és cunamit - mely Fukusimát is megrongálta - is mesterségesen gerjesztették.

Az információk alapján nem volt előre eltervezve, és a HAARP program vezetői nem akartak szándékos pusztítást okozni. Egy apróbb erejű rengést akartak generálni, melyet az időjárás, a felső légkör manipulálásával értek volna el.

A HAARP kutatásai ugyanis egyértelműen azt mutatták, hogy a légkör és a lemeztektonikai folyamatok szorosan összefüggnek.

A kísérlet azonban balul sült el, és több ezer ember halálát okozta, valamint modern korunk egyik legnagyobb nukleáris balesetét.

A projektek egy rövid időre leállítottak, és bejelentették, hogy megszüntetik a HAARP működését, így hivatalos a közvélemény arról értesülhetett, hogy leállt a program.

Valójában azonban egyes logisztikai részegységeket elköltöztettek, és még nagyobb titokban folytatták tovább az egészet. Bármennyire óvatoskodnak, a tűzzel játszanak.

Az 2017 őszén Amerikát sújtó hurrikánsorozat sem véletlen volt, és sokan biztosra veszik, hogy valójában ezek szintén mesterségesen generált "viharok" voltak.

A rendszer lefedettsége közel 90%-os.

Gyakorlatilag bárhol bármikor és bármit elő tudnak idézni bizonyos keretek között. Így már csak az a kérdés, hogy az USA számára mik lesznek azok az érdekek, melyek mentén országok klímáját fogják tönkretenni…

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély rejtélyek összeesküvés haarp chemtrail időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 123800

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet