A HAARP rendszer befolyásolja az időjárást már több évtizede? Riasztó bennfentes információk láttak napvilágot

2018. június 20., szerda




A legelterjedtebb konspirációs elmélet szerint az Államok hadserege a HAARP segítségével befolyásolni tudja az időjárást. 

A legnagyobb hurrikánok, özönvizek, de még az aszályok is az ő lelkükön száradnak.

A cunamikat szintén a HAARP okozza, de ez szinte eltörpül amellett, amely szerint a HAARP nem más, mint egy gigantikus tudtamanipulációs rendszer, amellyel az USA hadserege képes globális agyvezérlést működtetni.

Egyre több olyan bennfentes információ lát napvilágot, melyek alátámasztják ezeket a korábbi sejtéseket.

Több évtizede zajlanak komoly kutatások ezügyben, így jöttek rá, hogy az ionoszféra manipulációja valahogyan hatással van az emberi tudara is, méghozzá nem is mértékben.

Az éghjalat, az időjárás, de még a hőmréséklet is befolyásolja az emberek gondolkodását és kedvét, azonban a chemtrailekkel a leevgőbe juttatott részecskék rezonanciája konkrétan irányíthatóbbá teszi az embereket.

Vagyis tudatmanipulációs fegyverként működik a HAARP amellett, hogy az időjárást is teljesen át lehet vele alakítani.

A bennfentes kutatók szerint éltek is vele az elmúlt 15-20 évben.

Egy a neve elhallgatását kérő tudós szerint, aki maga is részt vett 5 éven keresztül a titkos kormányzati pénzekből működtetett projektben, elmondta, hogy a nagy 2011-es földrengést - ami a Fukusimában található erőművet is megrongálta - valójában egy félresiklott teszt során "állították elő".

Létezik egy olyan elmélet is, miszerint a digitális tv adás bevezetése nem volt véletlen, és annak erőltetése sem. Ez ugyanis nem mást tett lehetővé, mint azt, hogy egy bizonyos hangfrekvenciával a HAARP segítségével a tömeget manipulálják.

A HAARP egy másik alkalommal szintén sikerrel volt alkalmazva a tudat manipulálására.

Erről Drábik már a Tudatmódosítás könyvében is ír, csak más formában. Gondoljunk csak arra, ami az Öböl háborúban történt.

Vagyis, hogy 75,000 azután másik 125,000 (vagy több) Iraki csapat jött ki a mély sivatagi bunkerjeikből, fehér zászlót lengetve és térdre borulva mielőtt az amerikai csapatok megközelítették őket megcsókolna a fogva tartóik csizmáit vagy a kezeiket szó szerint. A viselkedésük egyszerű okkal magyarázható.

Egy olyan technológiának tették ki őket, amitől egyszerre csak engedelmes gyerekek szintjévé gyengültek le. 

Bőséges bizonyíték létezik, hogy a bizonyos elitisták Amerikában és Izraelben azt tervezik, hogy határozottan kiterjesztik ennek a technológiának a kapacitását annyira, hogy körülfogjanak minden embert minden kontinensen. 

Ennek az egyik kulcsa az a HAARP projekt, amivel az ELF és VHF frekvenciákat tudnak sugározni a Föld ionoszférájából szét, különféle GWEN tornyokba világszerte.

Ezzel nem csak az időjárás lesz a markukba, de az emberi elme is, és mint tudjuk: egy befolyásolható tömeg a legnagyobb álma egy mindenkori totalitárius hatalom számára.

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés haarp időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 50399





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet