A HAARP végső bizonyítéka? Különös anomáliát rögzítettek az Antarktisz felől

2019. május 13., hétfő
Újabb hullámot figyeltek meg, miközben ezekre a hullámokra és atmoszféra változásokra nincs magyarázat...

Valami egyértelműen zajlik az Antarktisz körül, ami kapcsolatban van mindennel, ami a bolygón, és annak atmoszférájában zajlik.

Elképzelhető, hogy a Déli-sarkról érkező hullámok, időjárási furcsaságok tényleg nem a véletlen művei, mint ahogyan ezt már nagyon régóta sejtik.

Ezek a változások minden esetben ionoszféra változások, melyek megváltoztatják az adott régióban fújó szeleket, és a légkörben található részecskék töltöttségét is befolyásolják.

A most frissen feltűnt anomália és hullám Dél-Amerika partjainál tűnt fel, és bizonyíthatóan az Antarktisz felől érkezett. Az Antarktisz lehet tehát az egész rejtély kulcsa.

Hogy mi okozhatja ezeket a bizarr anomáliákat, arra valószínűleg a HAARP antennarendszer adhat választ. Sokak szerint ugyanis az időjárás folyamatos és erős manipulálása zajlik a háttérhatalom, és a kormányzat titkos divíziói által.

A HAARP működése eddig is okozott számtalan érdekes dolgot, melyek észrevehetők voltak az elmúlt években.Megszaporodó földrengéseket, komoly vulkanikus aktivitást, vagy éppen extrém időjárási viszonyokat. Egyesek szerint még az sem kizárt, hogy a globális felmelegedésben is nagy szerepet játszik a HAARP, évtizedek óta tartó ionoszféra kísérleteivel.

Ezek a HAARP által kellett anomáliák még arra is képesek, hogy a szél irányát megváltoztassák. mintha a szél egyszerűen falakba ütközne egy adott ponton. Hihetetlenül veszélyes és riasztó eszköz, melyet a jövőben fegyverként is lehetne használni, és talán már használnak is, a világ tudta nélkül.

A HAARP hullámai, ionoszféra jelenségei ráadásul összefügghetnek a világszerte egyre több helyen tapasztalt harsona szerű hangokkal.

Ezen hangok forrására ugyanis a mai napig nincs elfogadható magyarázat, csak különféle elméletek.

Az Antarktisz mindig is egy jó választásnak tűnt azoknak, akik a világot annak tudta nélkül akarták befolyásolni.

Nem véletlen, hogy annak idején Hitler is tervezett egy titkos náci bázist, melyet egyes legendák szerint lehet, hogy meg is épített a jeges kontinens alatt.

Jég alatt megbújó struktúrák és az általuk keltett frekvenciák árulják el azt, hogy kooly időjárás manipulációs kísérletek folynak, melynek során a tudósok a végsőkig elmennek, nem kímélve sem embert, sem Istent...

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek haarp


Megtekintések száma: 30518

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet