A HAARP végső bizonyítéka? Különös anomáliát rögzítettek az Antarktisznál

2021. október 14., csütörtök




Újabb hullámot figyeltek meg, miközben ezekre a hullámokra és atmoszféra változásokra nincs magyarázat...

Valami egyértelműen zajlik az Antarktisz körül, ami kapcsolatban van mindennel, ami a bolygón, és annak atmoszférájában zajlik.

Elképzelhető, hogy a Déli-sarkról érkező hullámok, időjárási furcsaságok tényleg nem a véletlen művei, mint ahogyan ezt már nagyon régóta sejtik.

Ezek a változások minden esetben ionoszféra változások, melyek megváltoztatják az adott régióban fújó szeleket, és a légkörben található részecskék töltöttségét is befolyásolják.

A most frissen feltűnt anomália és hullám Dél-Amerika partjainál tűnt fel, és bizonyíthatóan az Antarktisz felől érkezett. Az Antarktisz lehet tehát az egész rejtély kulcsa.

Hogy mi okozhatja ezeket a bizarr anomáliákat, arra valószínűleg a HAARP antennarendszer adhat választ. Sokak szerint ugyanis az időjárás folyamatos és erős manipulálása zajlik a háttérhatalom, és a kormányzat titkos divíziói által.

A HAARP működése eddig is okozott számtalan érdekes dolgot, melyek észrevehetők voltak az elmúlt években.

Megszaporodó földrengéseket, komoly vulkanikus aktivitást, vagy éppen extrém időjárási viszonyokat. Egyesek szerint még az sem kizárt, hogy a globális felmelegedésben is nagy szerepet játszik a HAARP, évtizedek óta tartó ionoszféra kísérleteivel.

Ezek a HAARP által kellett anomáliák még arra is képesek, hogy a szél irányát megváltoztassák. mintha a szél egyszerűen falakba ütközne egy adott ponton. Hihetetlenül veszélyes és riasztó eszköz, melyet a jövőben fegyverként is lehetne használni, és talán már használnak is, a világ tudta nélkül.

A HAARP hullámai, ionoszféra jelenségei ráadásul összefügghetnek a világszerte egyre több helyen tapasztalt harsona szerű hangokkal.

Ezen hangok forrására ugyanis a mai napig nincs elfogadható magyarázat, csak különféle elméletek.

Az Antarktisz mindig is egy jó választásnak tűnt azoknak, akik a világot annak tudta nélkül akarták befolyásolni.

Nem véletlen, hogy annak idején Hitler is tervezett egy titkos náci bázist, melyet egyes legendák szerint lehet, hogy meg is épített a jeges kontinens alatt.

Jég alatt megbújó struktúrák és az általuk keltett frekvenciák árulják el azt, hogy kooly időjárás manipulációs kísérletek folynak, melynek során a tudósok a végsőkig elmennek, nem kímélve sem embert, sem Istent...

OSZD MEG másokkal is!

rejtélyek haarp


Megtekintések száma: 68777





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet