A halál kicsi almája: a gyümölcs, amitől belső vérzés és kínok közepette halsz meg!

2018. július 26., csütörtök
A fa maga is annyira mérgező, hogyha esőben aláállsz, meghalsz!

Létezik egy fa. Ez a fa annyira veszélye,s hogy a világ legmérgezőbb dolgainak listáján nagyon előkelő helyet foglal el.

Képes bármikor megölni egy felnőtt embert, de nagyobb testű állatokat is. Éppen ezért az állatok amúgy messze elkerülik.

A manchineel fa különleges élőlény. Egy olyan organikus idegméreg bomba, amihez hasonlót még nem látott a természet.

A fa MINDEN része súlyosan mérgező. Szó szerint minden része. A gyökere, a szára, a levele, de még a gyümölcse is, mely egy kisebb almára hasonlít, innen ered a halál kicsi almája kifejezés is.

Elég egytelen harapsá, a méreg azonnal elkezd hatni.

Kegyetlen kínok között halhat meg, aki erre vetemedik, ugyanis mielőtt belehalunk a gyümölcs méreganyaga által keltett belső vérzésbe, előtte még végigsöpörnek rajtunk hosszú perceken, órákon át az alábbi tünetek is:

- szem bevérzése

- gyomorgörcsök

- fokozott izzadás

- test izmainak megfeszülése

- izombénulás, belső szervek leállása

- keringés összeomlása

- súlyos belső vérzések

A fának minden porcikája tele van ezzel a nagy erős és hathatós méreggel. Vannak olyan feljegyzések is, melyek olyan esetekről számoltak be, amikor valaki azért halt meg, mert a fa alá állt.

Ugyanis halállal lakolhat az is, aki túl közel merészkedik.

A fát még csak elégetni sem lehet, mert az égéskor kiszabaduló füst is halálos méreg.

Volt olyan eset, amikor valaki azért szenvedett súlyos mérgezést, mert esőben a fa alá állt, és a levelekből az esőcseppekbe oldódott ki a méreg, melyek lehullottak a fáról, és kapcsolatba kerültek a bőrrel...

Nem véletlen, hogy akárhol lelhető fel ez a fa - főleg a Karibi térségben - ott hatalmas táblákkal figyelmeztetnek a veszélyre, és arra, hogy az embernek még csak eszébe se jusson megérinteni a fát...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány rejtély hihetetlen rejtélyes


Megtekintések száma: 27428

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet