A halálból visszatérve mesélte el, milyen a mennyország, és milyen globális háború söpör majd végig a Földön a jövőben!

2023. július 15., szombat




A 10 éves Jeremy hátborzongató víziója az emberiség jövőjéről, melyek közül azóta több is valóra vált. EZ fog történni a bolygóval, és a világunkkal!

A kis Jeremy 10 évesen egy balesetet követően halálközeli élményen esett át, és az orvosai szerint klinikailag halott is volt 14 percen át. Agya ugyanis ennyi ideig nem kapott oxigént, és a szíve sem vert.

Mindezek után az orvosok azt mondták a szülőknek, hogy készüljenek fel a legrosszabbra, és még ha vissza is tudják hozni, akkor is gépekre kötve fogja leélni az életét.

Amikor aztán 4 nap múlva mégis felébredt a 10 éves Jeremy, mindenki rácsodálkozott kitartására. Sajnálatos módon a fiú 3 évvel később, 13 éves korában meghalt, mivel a szervei, így a mája és más fontos szerve nem működött megfelelően.

Azonban még halála előtt elmondta anyjának, hogy amikor ő halottként feküdt a műtőasztalon, megdöbbentő utazásra invitálta egy külső erő a mennyországba. És ez még nem minden. Hátborzongató jövőt jósolt a végidők éveire az egész emberiségnek.

Először egy magas, fehér lepelbe öltözött alakot látott. Egy végeláthatatlan vízben lebegett, amikor meglátta, hogy a vízen járva sétál felé az alak, aki biztos volt benne, hogy Jézus volt az.

Jézus mellett ezután egy fekete portálszerű alagút nyílt, melyből egy ronda és bizarr élőlény próbált kimászni. Ekkor Jézus a hatalmánál fogva ezt a démonikus kreatúrát visszakényszerítette ebbe a feneketlen sötét lyukba, ami végül bezárult.

Ekkor kezét nyújtotta a gyerek felé, miután odalépett, majd egy utazásra invitálta a mennyországba.

Repülni kezdtek, az űr végtelenjén át, miközben felhőket is látott, melyek feltehetően nebulák lehettek. Amikor megérkeztek, már egy hatalmas, kristályokból álló megalitikus várost látott.

Minden csillogott, mintha az egész egy kristályszerű anyagból lett volna felépítve. A házak, a tárgyak, de még a növények egy része is, és a fák.

Az utcán aranyból voltak kiöntve, a színek pedig sokka élettel telibbek és ragyogóbban voltak, mint a mi valóságunkban. Jeremy számára feltűnt, hogy rengeteg az apró csecsemő ebben a világban, akiket felnőtt emberek, úgynevezett munkások, gondozók gondoztak.

Csak később tudatosult benne, hogy ezek a gyermekek nem kívánt terhességek során elvetett abortált magzatok voltak egykoron, és a mennyországba kerültek, amíg meg nem érkezik egy hozzátartozójuk, hogy örökké együtt legyenek. Addig pedig gondozók gondozták ezeket a babákat.

Minden meseszép ebben a világban, és Jeremy állítása szerint, akik ide kerülnek, ugyanazokat a képességeket és tudást kapják meg, mint Jézus. Repülni tudnak, olvasni egymás gondolatában, mert megkapják a Messiás kollektív tudatát. Mindenki egyetlen és közös, és az idők végezetéig él.

Jeremy elmondta anyjának, hogy eleinte vissza sem akart térni az életbe, mert annyira erős, mérhetetlen, semmihez sem fogható boldogság és szeretet vette körül, hogy nem látta értelmét a Földre való visszatérésnek.

Megkérdezte Jézust, hogy mi lesz a szüleivel és a családjával a jövőben.

Jézus ekkor megmutatta neki a jövőt, mely annyira hátborzongató volt, hogy Jeremy úgy döntött, visszatér, hogy mindenkit figyelmeztessen a veszélyre.

A jövőben ugyanis ki fog robbanni a harmadik világháború, azonban ez a háború semmi sem lesz az ezt követő globális háborúhoz képest.

A harmadik világháború közeledtével Jeremy egyik testvérét is besorozzák katonának. Ezzel fogják kezdetüket venni a végidők. A harmadik világháború hosszú lesz, és rengeteg áldozattal fog járni, de véget fog érni, és az emberiség fel fog ebből is állni.

Ami a legmegdöbbentőbb, hogy Jeremy halála után közel egy évtizeddel a testvére valóban be is állt a hadseregbe nem túl régen. Körvonalazódni látszanak tehát a Jeremy víziója által lefestett dolgok.

Jeremy anyja addigra már a mennyországban lesz. A harmadik világháború után ugyanis egy sokkal borzalmasabb és gonoszabb dolog következik. Egy globális háború a démonokkal.

Olyan démonokkal, melyek nem evilági lények. A Sátán hadseregeként hivatkoznak majd magukra, és a Földön kívülről fognak érkezni.

Földönkívüli démonok lesznek, melyek hirtelen rohanják majd le a Földet, ezzel térdre kényszerítve az emberiséget. Több milliárd embert mészárolnak majd le, és megpróbálják elpusztítani a világunkat.

Embereket fognak enni, ugyanis táplálékforrásként fogunk szolgálni számukra.

Valójában ezek a lények démonok lesznek, melyek földönkívüli testet fognak ölteni, de a testüket képesek lesznek elhagyni, ezáltal gyakorlatilag sebezhetetlenek, és legyőzhetetlenek lesznek.

Hadseregük le fogja tarolni az egész világot.

A kis Jeremy vallomása nagyon részletesnek és hitelesnek tűnik az anyja szerint, aki biztos benne, hogy a fia a jövőt látta, és a harmadik világháború hamarosan elkezdődik.

Az emberek pedig még nem is tudják, hogy ez a világháborúm bár pusztító lesz, és nagyon véres, semmi lesz ahhoz képest, ami utána következik, az emberiség démonokkal való küzdelmét tekintve.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál túlvilág mennyország végidők végítélet


Megtekintések száma: 376845





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet