A harmadik világháború küszöbén vagyunk: egyre több elemző azt mondja, hogy elkerülhetetlen?

2018. április 7., szombat




Egy érdekes dolog derült ki a harmadik világháborúról.

Soha ennyien még nem kerestek rá a harmadik világháború szavakra, mint az elmúlt időszakban - ez derült ki egy új kutatásból, melyet a Google adatai alapján végeztek.

Hogy ezek a folyamatok mennyire nagyon afelé tendálnak, hogy valóban kitörjön egy hasonló háború, mint az első kettő, azt remekül mutatja az, hogy ez a kulcsszó páros hihetetlen mértékben népszerű lett.

Konkrétan arról van szó, hogy történelmi rekordot döntött.

Az ilyen irányú adatokat a Google már 2004-től kezdve gyűjti, és most érték el a csúcsot.

Ez az egész talán nem véletlen, és valós háborús helyzetben lehetünk hamarosan - sokak szerint.

De vajon valóban van mitől tartani? Tény, hogy bizonyos dolgok valóban úgy néznek ki, mintha egy hidegháborús helyzetben lenne a világ. Az oroszok és Putyin mozgolódik, feltehetően az amerikaiak is, és csak Isten tudja, mi lesz ennek az egésznek a vége.

Akár háború is kitörhet a NATO és Oroszország között egy londoni független elemzőintézet szerint.

22 ország részvételével szimulálták, mi történne, ha a másik oldal megtámadná őket.

A tanulmány szerint – kiderült az is, hogy a két szemben álló fél mit tart a másik gyenge pontjának: az oroszok az Északi-tengeren, a Krímben és a lett, valamint észt határtól nem messze tartottak gyakorlatot, míg a nyugati szövetségesek csapatai Lengyelországban és a Baltikumban akcióztak.

Bár még ma is elképesztő a nyugati fölény, ez nem mindig lesz így, és egyes hírek szerint Oroszország és Kelet szép lassan erősödik. Azonban a valódi háborút majd maga az iszlám, és annak terjedése fogja magával hozni.

Az biztos, hogy ez lehet Európa, és az egész világ legnagyobb háborúja, mely sokkal több országot fog érinteni, mint a világháborúk érintettek.

Az iszlám ugyanis az egész világot, és a világ minden államát fenyegetni fogja.

Egy alapvetően vallási indíttatású háborúval fogunk szembenézni, ahol a kereszténység, és az iszlám agresszív dogmái néznek majd farkasszemet egymással.

Ha nem leszünk képesek egységesen, egy Európaként fellépni, akkor halálra lesz ítélve az EU, és szét fog hullani, mindössze néhány éven belül.

Ezt a széthullást belülről való bomlasztások, terrort támadások, és az iszlám előrenyomulása is elő fogja segíteni.

Hogy mennyi időnk van még addig, nehéz rá válaszolni. Egyesek szerint Európa már most elesett, míg mások úgy gondolják, hogy kemény fellépéssel még meg lehet akadályoznia iszlám betörését az EU szívébe.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen európa politika harmadik világháború háborúk


Megtekintések száma: 43865





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet