A Harvard Egyetem kutatói chemtraileket használnának?

2017. március 31., péntek
Megdöbbentő ötlet.

A legnagyszabásúbb program fog elindulni hamarosan az Amerikai Egyesült Államokban heteken belül.

A program keretében a Harvard Egyetem 20 milliárd dollárnyi keretösszeggel 20 kilométer magasan különféle vegyi anyagokat injektálnak majd a légkörbe.

Gyakorlatilag ugyanazt fogják végigcsinálni, amit a chemtrailező repülők tesznek.

Azzal a különbséggel, hogy az ő állításuk szerint a globális felmelegedés megakadályozása miatt juttatják ezeket a különféle anyagokat a sztratoszférának a felsőbb rétegeibe.

Ugyanis olyan anyagokkal kísérleteztek az utóbbi években, melyek elejét vehetnék a globális felmelegedésnek, és semlegesíthetnék az üvegházhatású gázokat a légkörben.

Az egész kísérlet arra megy ki, hogy hűtse a légkört. Korábban a világtörténelem folyamán a Föld életében nem egyszer a vulkánok végezték el ezt a hűtő hatást.

Amikor ugyanis kitörtek, a légkörbe rengeteg füst és por jutott, amik visszaverték a napfényt, így nem jutott elég melegítő üvegházgáz a légkörbe, és hűlni kezdtet a bolygó.

Valami hasonló hatást várnak el a mostani kísérletektől is.

Ugyanakkor nagyon sokan azt gondolják, hogy az egész csak arról szól, hogy titokban még több mérget juttassanak a levegőbe.

Amerikában, de idehaza is ugyanis nagyon közkedvelt az az összeesküvés elmélet teória, miszerint a titkos kormányszervek folyamatosan vegyi anyagokat permeteznek a levegőbe, hogy ezzel gyengítsék a lakosságot, és az atmoszférát belélegezhetetlenné tegyék.

Ha a kísérlet sikerül, 2022-ig elkezdhetnek csökkenni a globális felmelegedés közvetlen hatásai. Megszűnni ugyan valószínűleg nem fog, de jelentősebb mértékben csökkenhet.

A chemrail irányított változata lehet tehát az új reménysugár a globális felmelegedés elleni harcban.

A kísérlet ugyanazt a folyamatot próbálja utánozni, mondhatni, imitálni, mely egy nagyobb vulkanikus kataklizma után keletkezne, csak vulkán, és mérgező gyilkos füst nélkül.

Egyik legjobb példaként hozták fel a Tambor vulkán 1915-ös kitörését. Akkor a vulkán kitörése miatt annyira lehűlt a hőmérséklet, hogy a mezőgazdaságot is jelentősen sújtotta a hatása.

Ugyanakkor az a riasztó mégis az egészben, hogy egy 2013-as jelentés szerint nagyon veszélyes dologról van szó, mert a légkör összetételének ily módon való manipulálása katasztrofális következményekkel is járhat.

Globális, hosszan tartó szárazságokat is elő lehet idézni vele, vagy kiszámíthatatlan időjárási anomáliákat.

OSZD MEG másokkal is!

eltitkolt tények összesküvés chemtrail


Megtekintések száma: 279124

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet