A Harvard Egyetem tudósai szerint a szerzetesek valódi szuperképességekkel rendelkeznek!

2018. február 26., hétfő
Egy új kutatás megdöbbentő eredménnyel zárult...

A Földön régóta élhetnek közöttünk olyan népcsoportok, olyan emberek, akik különleges, mondhatni szuperképességekkel rendelkeznek.

Sokkal kifinomultabbak az érzékszerveik, és képesek olyan dolgokkal kapcsolatban állni, amivel egy átlag ember nem.

A Harvard Egyetem tudósainak sikerült is bebizonyítani, hogy van valami azokban a régi legendákban, amik a Himalájában élő szerzetesekről szólnak.

Ezek az emberek nem csak kicsattanó egészségnek örvendenek, de látszólag alig öregednek, és képesek természetfeletti dolgok produkálására is, mint amilyen a levitáció, vagy a gondolatok segítségével történő alkímia.

A tudomány korábban is nagyon sokszor próbált ezen jelenségek nyomába eredni, és megfejteni őket, de nem sikerült.

Volt olyan, hogy egy dokumentumfilmes stáb kamerái előtt kezdett el lebegni egy szerzetesé, és bár videóra vették az egészet, a mai napig senki sem tudja, hogyan is kivitelezhette a szerzetes a "mutatványt".

Az ősi jóga tanítások és a buddhizmus valami olyat hordozhatnak magukban ezen a földön, ami képes lehet az ember olyna szellemi erővel felruházni, mely khatással van az anyagra is a valóságban.

Donald Lopez Jr. professzor szerint a buddhizmus tanait elsajátító, különleges életmódot élő szerzeteseknek sokkal fogékonyabb az elméjük arra, hogy megcágolja a tudományt.

Egyfajta megvilágosodáson megy át az elméjük, melynek során egy magasabb tudati állapotra lépnek.

Ez a magasabb tudatállapot a kutatások szerint az előző életek tudásanyagait is magába foglalja, így akár eléri ezt a lelki és tudati szintet, az bölccsé válik, mivel hozzáfér előzőekben leélt életei tapasztalataihoz is.

A kutatások során a Harvard Egyetem szakemberei konkrétan mérni is tudták a felsőbb tudatállapotot. A szerzetesek testhőmérséklete a meditáció közben jelentősen nőtt, és akkor kezdett el csökkenni, ha visszatértek a normális tudatállapotba.

A testhőmérséklet manipuláció pedig a tudomány szerint nem lehetséges tudati módon, vagyis a szerzetesek paranormális tevékenységet végeztek, mindezt jól dokumentálva.

Vagyis bizonyítottá vált, hogy az elmének hatalmas van az anyag felett, méghozzá nem is kis mértékben.

A Tum-mo jógatechnikát alkalmazva egyes szerzeteseknél 17 Celsius (!) fokos testhőmérséklet emelkedést is megfigyeltek, anélkül, hogy ebbe a szerzetes belehalt volna.

Emellett szintén mérni és bizonyítani tudták azt, hogy egyes ősi tanítók képek voltak a szervezetük anyagcseréjét 64%-kal lelassítani. A kutatók szerint ez lehet a kulcsa annak, hogy rengeteg szerzetes 100 év feletti, egyes szerzetesektől pedig azt beszélik, hogy 150 évesek is meglehetnek.

Sokak szerint a szerzetesek képességeit tovább kellene kutatni, mert ők rejthetik a szervezetünk, és az elme rejtet képességeinek a nyitját.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál tudomány hihetetlen bizarr


Megtekintések száma: 21296

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet