A Harvard tudósa: mesterséges objektum lépett a Naprendszerbe - VIDEÓ

2022. december 17., szombat




Idegenek ólálkodnak a Föld közelében? A Harvard tudósainak egy része szerint igen és hamarosan meglehet rá a végső bizonyíték is.

Az idegenek már rég itt vannak, és kifejezetten a Föld körül ólálkodnak?

Vagy csak az emberiségnek sikerült végre ráakadnia egy valóban mesterséges, földönkívüli objektumra?

Több híradás és csatorna is foglalkozott az elmúlt években azzal az objektummal, melyet nemrég fedeztek fel, és mely keresztülhaladt a Naprendszerünkön.

Az objektum adatai lapján több tudós is azt kezdte pedzegetni, hogy talán egy mesterséges eredetű szerkezet lehet, egyfajta szatellit, azaz űrszonda.

A szivar alakú tárgy az üstökösökre nem jellemző sebességgel halad, nem hagy maga után csóvát, és semmi sem utal arra, hogy egy élettel űrszikla lenne.

Ilyen alakú üstököst vagy meteort soha nem találtak még

- állították a NASA szakemberei is az objektumot megvizsgálva.

A titokzatos tárggyal még egy csillagászokból álló csoport segítségével a kapcsolatot is megpróbálták felvenni: rádiójeleket küldtek felé, hátha reagál.

A helyzetet tehát nagyon is komolyan vette mindenki.

Olyannyira, hogy már a Harvard tudósai, és az egyik vezető állítja azt, hogy az objektum kapcsán ténylegesen felvetődött a földönkívüli eredet.

Pontosabban az, hogy az objektum nem egy természeti anomália, vagy egy ritka alakú aszteroida, hanem egy idegenek által létrehozott űrhajó vagy fényvitorla.

A fenti tévéinterjúban a Harvard Egyetem tudósát, Avi Loeb professzort kérdezték arról, miből gondolja úgy, hogy ez valóban egy földönkívüliek által alkotott szerkezet.

Lényegében semmi nem utal arra, hogy ez egy természetes képződmény.

üstökösnek túl lassú, nem húz maga után csóvát, nem keletkeznek a felszínén gázok a megfigyelések szerint, év viszonylag sima a felszíne is ezekhez képest.

Ellenben egyes műszerekkel egyfajta biológiai eredetű védőpajzsot mértek az objektum körül, mintha valamiféle "páncél" lenne.

Hamarosan jön a hivatalos beismerés?

Sokan már azt vizionálják, hogy elkezdték csepegtetni az információkat a földönkívüli civilizációkkal kapcsolatban, mások pedig úgy vélik, hogy az első kapcsolatfelvétel küszöbén vagyunk.

A szakértő hozzátette azt is, hogy további részletesebb vizsgálatokra van szükség, hogy minden más teóriát kizárjanak, de egyre nagyobb az esély arra, hogy ez az objektum valóban az lehet, aminek látszik:

Látogató egy idegen világból...

OSZD MEG másokkal is!

ufó


Megtekintések száma: 65744





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet