A háttérhatalmi erők az európai országok választásaiba próbáltak beavatkozni a színfalak mögött! Egyre több az erre utaló jel!

2018. július 26., csütörtök
Több választási eredményt is érinthetett számos országokban. A szabadkőművesek hadművelete zajlik Európa-szerte?

Nem különösebben a magyar választással kapcsolatban, melybe sokak szerint több színfalak mögött húzódó erő is megpróbált közbeavatkozni.

Ezt korábban maga a CIA is elismerte, és azt mondta a volt vezetője, hogy a történelem folyamán többször történt már meg, hogy az USA bizonyos esetekben befolyásolta a választások eredményét, csak azért, hogy a számukra kedvező politikai erők kerüljenek előtérbe vagy hatalomra.

Feltehetően Európa-szerte is ez várható az elkövetkező hetek, hónapok, évek választásai során.

A terv egyszerű: 

A nemzetállamokat, mint nem kívánt elemeket végleg eltakarítani az útból. Ez pedig csak úgy lehetséges, ha belülről hatnak a politikájukra.

Ne feledjük, egy egységes Új Világrend van kiépülőben, amivel el akarják érni, hogy a világon idővel minden ország lemondjon saját jogairól azért, hogy egy nagyobb jót, egy egységet szolgáljon ki.

Az Új Világrend azonban nem a nemzetekért fog létezni, hanem azért hogy uralja ezeket a nemzeteket...

Egy központi hatalom fogja irányítani a globális világkormányt, és mivel az országok joguktól megfosztva csapdába esnek ebben a rendszerben, később már nem lesz visszaút.

Európában számos választásba bele fognak folyni, ahogyan azt eddig is tették, köztük feltehetően az április magyar választásokba is beavatkoztak, de nem jártak sikerrel, mert egy nemzeti kormány elsöprő sikert aratott felettük.

A választások tétje azonban Európai szinten igen komoly lesz.

Az ugyanis a tét, hogy ki tud-e épülni maradéktalanul a háttérhatalom, vagy lesznek olyan ellenálló erők, mint amilyen Magyarország vagy Lengyelország.

Ez ugyanis a saját szuverenitással rendelkező országok és birodalmak utolsó reménye...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes összeesküvés politika háttérhatalom


Megtekintések száma: 38870

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet