A háttérhatalmi világelit már Amerika teljes aranykészletét lecsapolta?

2022. január 11., kedd
Fort Knox nem véletlenül üres... A végjáték elkezdődött?

Egy olyan hátborzongató, évtizedek óta zajló történelmi és pénzügyi folyamat fejeződhet be hamarosan, mely egy hatalmas, globális kirakós utolsó darabja.

Összeáll a háttérhatalmi törekvések egyik legnagyobb terve. Az Új világrend és a hozzá szükséges pénzügyi és politikai hatalom...

9/11 előtt hét országnak volt saját központi bankja: Afganisztánnak, Iraknak, Szudánnak, Líbiának, Kubának, Észak-Koreának és...Iránnak.

2003-ban Afganisztánt és Irakot utolérte a Rothschild polipkarja, tavaly pedig láthattuk, hogy miközben a NATO Líbiát ostromolta, Bángáziban már épült az új központi-bank...hihetetlen.

Amerika célkeresztjében pedig már egy ideje titokban Irán van, de ez már nem is annyira titok. A Rothschildek célja egyértelmű: egyetlen központi bankrendszer maradjon... centralizálni kell a teljes politikai, jogi és pénzügyi rendszert, a médiáról már nem is beszélve.

A Vörös Pajzs megalakult szervezete beteljesítette szép lassan a feladatáét, amiért életre hívták.

A Vörös Pajzs hatalmas befolyással rendelkezik a világ irányítása felett: övé a véleményalkotás, a média, amivel becsapja az emberiséget és ez az egyik legfontosabb támadófelülete ellenünk.

Övé a világ majdnem összes aranya és az arany árának szabályozása, a Bank of England, a Federal Reserve, az Európai Központi Bank, az IMF, a Világbank, a Bank of International Settlements és a MNB, amely függetlenedésének híre miatt akkora hisztériát csaptak, hogy zengett tőlük a világsajtó.

A háttérhatalmi világelit az elmúlt években elkezdte teljesen kiüríteni a világ nagyhatalmainak aranykészletét.

Titkos csatornákon keresztül, észrevétlenül szippantják ezeket ki, még a legnagyobb pénzügyi fejesek sem sejtenek semmit ezekről a hamisan lepapírozott áramlásokról.

Állítólag Fort Knox, ahol Amerika tetemes aranykészletét tárolják sok más országéval egyetemben, már rég ki van ürítve. A sajtót nem is engedték be, és gyakorlatilag senki mást már évtizedek óta.

Ez pedig igen aggasztó, ugyanis, ha valóban üresek a világ komplexumának trezorjai, akkor csak egyet jelenthet: hogy az Új világrend felépítéséhez szükséges anyagi fedezet mozgósítható hatalom formájában már a világhatalmi elit rendelkezésére áll.

Ha pedig ez a helyzet, akkor az első fázis lezajlott, és hamarosan megindulhat a világ nemzetei feletti hatalomátvétel...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés politika háttérhatalom világhatalmi elit rockefellerek rothschildek


Megtekintések száma: 78247

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet