A Himalája népei 100 évig is elélnek, és nem ismerik a rákot - mindez véletlen lenne?

2019. május 4., szombat
Miben rejlik a titkuk?

Létezik ma is egy törzs, a Hunzák törzse, mely olyan egészségi állapotban van, hogy annak már többször csodájára járt a világ.

Arról van szó ugyanis, hogy számukra, a körükben egyáltalán nem ismertek a modern emberek különféle népbetegségei, és a minket sújtó halálos kórok.

Megfigyelték, hogy egyáltalán nem stresszesek, és ez szintén nagy titka lehet annak, hogy miben rejlik a betegségmentes élet. Hiszen azt már több ízben igazolták tudományosan is, hogy a stressz és az idegesség képes testi reakciókat, változásokat előidézni a szervezetben.

Vagyis akár a stressz maga is okozhat rákot, és a szomorúság, valamint a depresszió is, bár egy friss kutatás szerint az sem kizárt, hogy a mély depresszió már valahogyan a rákot megelőző fő tünet.

A Himalája hegyei között élő hunzák között ismeretlen a rák, és nem tudják, hogy mi az a cukorbetegség. És itt nem arról van szó, hogy nincs rá szavuk, hanem nem létezik köreikben a betegség.

Több évtizede figyelik a törzset, és egyetlen rákos, daganatos ember sem volt köztük. És ez még nem minden, ugyanis a hunzák átlagosan 100 éves korig is elélnek, minden gond nélkül.Sokan próbálták már megfejteni ennek az okát, és sokan abban látják a megoldást, hogy egyrészt stressz mentesen élnek, nincs légszennyezés a környezetükben, valamint különleges életmódot folytatnak.

A hunza nők 60 éven felül is még termékenyek, köszönhető ez fiatalos fizikai állapotuknak. A férfiak pedig még 80-90 évesen is napi szinten testmozgást végeznek, és vannak, akik futnak.

A természetben található növények terméseivel táplálkoznak és a hosszú téli hónapokban pedig ennivaló hiányában böjtölni kénytelenek. Ez a mai modern értelemben vett kúraszerű böjtölés, sokan úgy gondolják, hogy ez szintén nagymértékben hozzájárul egészségi állapotukhoz.

Szintén nagyon fontos, hogy ők nem esznek semmilyen feldolgozott ételt, melyekbe adalékanyagokat nyomnak, és egyéb színezőanyagokat, vegyszereket.

A zöldségfélék közül a paradicsomot, káposztát, spenótot, retket, borsót termelnek. AZ állati fehérjét tej és sajt formájában viszik be, és az egyik fő ételük a sárgabarack magja.

Önmagában a mag fogyasztása képes lehet megvédeni őket a ráktól, ugyanis a modern orvostudomány is felfedezte már magának, hogy a benne lévő enzimek meg tudják semmisíteni a tumor sejteket.

A gyümölcsöt az év minden szakában fogyasztják. Amikor friss a termés, azt, de a magját nem dobják el. A napon megszárítják, s elteszik télire. Naponta akár 30-50 barackmagot is megesznek.

Ez egyértelmű természetes rákmegelőzés, méghozzá életvitel szerűen. A modern ember életvitele sajnos nem ilyen. Ma már csak nagyon nehezen tudjuk megkerülni a tartósított ételeket, és a hétköznapjainkból is nagyon nehéz kizárni a stresszt. Pedig ez lehet a kulcs a hosszú életnek...

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák rákkutatás feltáró egészség megelőzés alternatív gyógyászat ősi orvosságok


Megtekintések száma: 78473

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet