A Hold a földönkívüliek Trójai falova: egy kozmikus bárka - állítja egy új teória

2023. november 18., szombat




Lehetséges, hogy a Holdunkról mindaz, amit eddig tudtunk, csak egy óriási hazugság része?

A Hold talán egy mesterséges objektum. Sőt, több, mint valószínű. Ezt egyre többen vélik így, és neves tudósok is azon az állásponton vannak, hogy érdemes lenne alaposabban megvizsgálni.

Egyesek pedig azt mondják, EZ volt az oka, hogy a NASA végül soha nem tért vissza az Apollo-missziókat követően a Holdra.

Ők ugyanis azt mondják, hogy a Holdon felfedeztek valami olyat, ami egyértelműen bizonyítja a mesterséges eredetet, emiatt pedig nagyon megijedt a NASA. A Hold ugyanis egykoron lakott volt, sőt, sokak szerint most is lakott. Egy másik elképzelés szerint pedig egy mesterséges objektum, azaz egy óriási szatellit.

Ha így van, akkor nem véletlen van a Föld körüli pályára állítva, és alapvetően nemrég tették ide, hogy az emberiségen tartsa egy idegen faj a szemeit.

Az ősi idegenek hagyhattak itt, mikor tovább álltak a csillagok közé.

Az is érdekes, hogy a NASA mérései szerint a Hold külső rétege nagyon szilárd, mintha valami páncél lenne, a belseje pedig egyre ritkásabb, mintha üreges lenne. A legújabb mérések is megerősítették ezt.

Sőt, a rejtély még ennél is mélyebb: a Hold valamiért nem forog. Ez ugyan más égitesteknél is előfordul, de mindenesetre érdekes. A Hold sötét oldalán bármi lehet elrejtve, hiszen nem láthatjuk soha. Készültek ugyan műholdas képek róla, de ezekről mindent kitakarítottak, ami bármilyen életre, vagy mesterséges eredetre utalhatna.

A részletekért látogass el a NutriStore Webáruházba www.nutristore.hu

— Megjelenített termékek: Whey PRO - 1 000 g és Protein Pancake -1000g.

Közzétette: NutriStore Webáruház – 2017. szeptember 1.

A Holdon az évtizedek során különféle rejtélyes fényjelenségek is megjelentek, melyek arra engednek következtetni, hogy folyik valami a felszín alatt.

Érdekes, hogy 6,5 milliárd dollár hiányzik a pentagon költségvetési listája szerint. Ez a pénz valamire elment és nagyon sokak szerint a Holddal kapcsolatban költekezett ennyit a kormányzat, titkos divíziókat létrehozva.

Az egyik Apollo-misszió során arról számoltak be, hogy landolásnál a Hold úgy kongott, mint egy harang. Ezt később több más űrhajós is megerősítette, akik még jártak a Holdon.

Ez szintén azt az elméletet erősíti, hogy a Hold üreges, és ráadásul fémes szerkezet lehet.

A Holdon tízszer több titán van, mint az egész Földön együttvéve. Ez pedig nem akármilyen elem, sokak szerint geológiailag sehogy sem magyarázható a jelenléte a Holdon.

A Hold felszíne tele van kráterekkel, azonban ezen kráterek kiterjedése ellenére egyik sem túl mély. Mintha nem tudtak volna mélyebbre hatolni a felszín alá. Éppen ezért sejtik azt, hogy a Hold felszíne alatt mélyen egy óriási titán gömb van, mely megvédi a Hold üreges belsejét.

Ha a Hold valóban üreges és mesterséges eredetű, az az emberiség történetének egyik legsokkolóbb felfedezése lenne. A NASA már tud róla, és el is kezdték csepegtetni az információkat, hogy felkészítsék rá az emberiséget. Azonban még nem áll készen rá a világ, ezért még egy darabig biztosan rejtve marad az emberek előtt ez a titok.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufók idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 319952





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet