A Hold egy mesterséges égitest, vagy egy hatalmas űrbárka? -videó

2023. február 4., szombat
Beszélgetés az elmúlt évek egyik legbizarrabb teóriájáról.

Balogh Béla állítása szerint a Hold nem egy túlméretezett „csecsebecse” a Földanya oldalán, hanem egy mesterséges égitest. 

Mi a szerepe azon kívül, amit tudunk róla? 

A víz életünkben az érzelmek megtestesítője: 

az ár-apály, tágulás-szűkülés befolyásolja bolygónk minden percét, ugyanakkor tökéletesen alkalmas érzelmeink irányítására. 

Ezt az adást nem csak spirituális nézőinknek, hanem racionális gondolkodóinknak is ajánljuk megtekintésre.

Tudományosan igazolt tény, hogy a Hold belseje nagyon üreges. Olyannyira, hogy az teljesen szokatlan egy ilyen jellegű égitesttől. A felszín közelében ellenben van egy speciális kőzetréteg, egyfajta héj, mely olyan, mintha egy pajzs lenne az üreg előtt.

A Hold üreges belsejében utazáshoz szükséges üzemanyag, navigációs berendezések, megfigyelőeszközök, valamint az életkörülményeket fenntartó gépek rejtőznek.

Az égitest ezáltal egyfajta Noé bárkájaként funkcionálhat, de az is lehetséges, hogy valamikor magára maradt a Föld körüli pályán, és a speciális műszerek hosszú ideje automatikusan vezérlik a „járművet”.

Ebből a tekintetből talán agy gigantikus szatellit, azaz űrszonda lehet, mások úgy vélik, hogy az idegen űrhajók is itt állomásoznak, ezért tudnak minket folyamatos megfigyelés alatt tartani, ahogyan tették már az elmúlt évezredek során.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 69004

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet