A Hold fázisai jelentős hatással vannak szervezetünkre egy új kutatás szerint!

2018. február 28., szerda




A tudósok megmutatták, melyik fázis mit is vált ki. Ezt eddig mi sem tudtuk!

Régóta foglalkozik az orvostudomány azzal, hogy összekapcsolja a Holddal kapcsolatos megfigyeléseket bizonyos egyészségi állapotokkal, ugyanis az égi kísérőnk rengeteg mindenre hatással van, többek között a nők ciklusára is, és az állatok tájékozódására is.

Mivel mi magunk is hatása alatt vagyunk, ezért az elmúlt években rengeteg dolgot derítettek ki arról, hogy mi okoz az emberi szervezetben a Hold, és annak fázisai.

A növő Hold fázisa nyitottságot ad az embereknek, ezt megfigyelték, és szellemileg mérhetővé is tették, az emberek ilyenkor sokkal barátságosabbak egymással.

Mivel a befogadás nem mindig jó értelemben van véve, ilyenkor nagyon sebezhetők is vagyunk, mivel sok rossz halmozódhat fel bennünk, ezért erre vigyáznunk kell.

Testre gyakorolt hatását tekintve az folyamatok ilyenkor lelassulhatnak, akár gyengébbek is lehetünk. Csökkenhet a koncentrációs képesség, növekedhet az érzékenység és az ingerlékenység. Fontos, hogy ilyenkor sokkal körültekintőbbek legyünk, bárhová is megyünk és bármivel is foglalkozunk éppen.

A fogyó Hold megintcsak máshogy hathat ránk.

Ilyenkor elkezd távolodni a Naptól és egyre kisebb lesz a megvilágítás általa. Végül már csak egy csík lesz belőle... Ilyenkor az emberi test és a szellem tisztulásának folyamata mehet végbe.

Érdemes lehet ekkora betervezni a különféle tisztítókúrákat, fogyókúrákat, kozmetikai kezeléseket. Fizikailag is sok dologtól megszabadulhatsz, aminek már nem veszed hasznát és csak a helyet foglalják az életedben.

Ekkorra érdemes a káros szenvedélyek elhagyásának megkezdését is időzíteni.

Újhold lesz akkor, amikor a Hold a Nappal egy vonalban van jelen. Ilyenkor sötét korongként sugárzik az égen.

Ekkor megújul az emberi test és a lélek a Holddal együtt. Ilyenkor a szervezetünk is sokkal több energiával rendelkezik, és fittebbek, energikusabbak vagyunk.

Érdemes megtisztultan új dolgokba belefogni, mert az nagy valószínűséggel eredményes lesz.

OSZD MEG másokkal is!

ezotéria egészség spirituális


Megtekintések száma: 100954





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet