A Hold valóban egy mesterséges szatellit?

2017. január 18., szerda




Rengeteg összeesküvés elmélet született arról az utóbbi években, hogy a Hold valójában egy idegenek által épített hatalmas űrszonda, egy megfigyelő bázis. A helyzet az, hogy több bizonyíték is alátámasztja ezt az elméletet.

A Hold újra előtérbe kerülhet a Mars mellett a közvélemény által. Egyre több cég próbálja ugyanis megvalósítani a saját kis Holdutazását.

Más cégek pedig valóságos energiabányászatot akarnak végrehajtani égi kísérőnkön. Egyesek szerint azonban ez nem fog sikerülni, mivel a Hold belseje valójában üreges.

Azért üreges, mert nem is igazi égitest, hanem egy hatalmas, több millió évvel ezelőtt épített mesterséges szerkezet.

Elsőre ez talán nagyon különösen hangzik. Miért lenne egy gigantikus ufó a Holdunk? Hiszen az égen van már... Mióta is?

A Biblia alátámasztja, - a Jelenések könyvében - hogy a Föld csak 13 millió évvel ezelőtt „kapta el” a Holdat.

Több történelmi feljegyzés is az égboltunk ürességéről árulkodott akkoriból, vagyis nem volt jelen a Holdunk, azt csak később "tették" ide. Senki sem tudja, hogy kik, sem azt, hogy pontosan mikor, de nem volt mindig jelen a Föld életében.

Az is tudományosan igazolt tény, hogy a Hold belseje nagyon üreges. Olyannyira, hogy az teljesen szokatlan egy ilyen jellegű égitesttől. A felszín közelében ellenben van egy speciális kőzetréteg, egyfajta héj, mely olyan, mintha egy pajzs lenne az üreg előtt.

A Hold üreges belsejében utazáshoz szükséges üzemanyag, navigációs berendezések, megfigyelőeszközök, valamint az életkörülményeket fenntartó gépek rejtőznek.

Az égitest ezáltal egyfajta Noé bárkájaként funkcionálhat, de az is lehetséges, hogy valamikor magára maradt a Föld körüli pályán, és a speciális műszerek hosszú ideje automatikusan vezérlik a „járművet”.

Ebből a tekintetből talán agy gigantikus szatellit, azaz űrszonda lehet, mások úgy vélik, hogy az idegen űrhajók is itt állomásoznak, ezért tudnak minket folyamatos megfigyelés alatt tartani, ahogyan tették már az elmúlt évezredek során.

A Holdon különféle fényjelenségek is vannak, melyeket már az Apollo missziók során is érzékeltek az űrhajósok.

A NASA eleinte gázkitörésekkel próbálta magyarázni a jelenséget, azonban rá kellett jönniük, hogy a Hold egy geológiailag és minden más tekintetben egy halott bolygó, tehát nem lehetnek rajta gázkitörések.

Lehet, hogy idegenek építették egy másik bolygón?

Külön érdekes, hogy a Holdon rengeteg becsapódási kráter található, melyek némelyikének a kiterjedése hatalmas, mégsem elég mélyek egy ilyen kráterhez képest.

Mintha a Hold belső borítása megvédte volna a benne lapuló egységet, vagy titkos szerkezetet.

Arról nem beszélve, hogy rengeteg, bányászati tevékenységre utaló jelet lehet látni az égitesten. Ezek a nyomok leginkább hatalmas markolók keréknyomaira hasonlítanak, és egyes bányák bejáratai is kivehetők a Holdfelszínről készült felvételeken.

Hogy honnan jöhettek az idegenek? Nem tudni. Sem azt, hogy a Hold, mint gép, üzemel-e még. Lehet, hogy csak automatikus üzemmódban kering körülöttünk, és már rég elhagyták egykori "lakói", de könnyen meglehet az is, hogy még ma is aktív idegen bázisként működik.

Tökéletes álca. Gondoljunk csak bele, egy fejlett idegen civilizáció számára logikus lenne egy égitestnek álcázni hatalmas űrhajóját.

Mások szerint olyan a Hold, mint egy nagy halálcsillag, és valahol még egy hatalmas, pulzáló lézeres alapon működő kozmikus ágyú is található, ami rejtve van.

Éppen ezért úgy gondolják, hogy annak ellenére, hogy egyes magáncégek készülnek a Holdra, nem fognak tudni lefúrni annak mélyére, hogy bányásszanak, mert idő előtt bele fognak futni ebbe a különleges, felszín alatti védőrétegbe, és akkor lesz nyilvánvaló, hogy az egész mesterséges.

Sokak szerint erről maga a NASA is tudhat, nem véletlenül kezdték el adagolni az idegen élet létezésével kapcsolatos dolgokat az embereknek.

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 56504





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet