A hosszú élet titka, melyet a nagyvállalatok nem akarják, hogy megtudj!

2021. október 1., péntek
Dr. Joel D. Wallach egy interjúban mondja el a titkot...

A doktor egy farmon nőtt fel eredetileg St. Louis környékén. Az 50-es években kezdett el marhákat tenyészteni.

Ez ahhoz vezetett aztán, hogy önállóan kellett megtermelniük a kukoricát a szójababot és a szénát is.

Amikor 6 hónap múlva a marhákat piacra vitték, mindenki meg volt döbbenve, mennyire szépek és egészségesek voltak. Pedig a legszebbeket mindig maguknak hagyták meg.

Hozzátette, SOHA semmilyen vitamint, tápszert nem kaptak ezek a marhák. csakis természetes módon nevelt növényeket

“Mondd apa, nekünk miért nem ugyanúgy csinálod az ennivalót, mint a teheneknek?”

A doktor apja nagyon bölcs gondolatot mondott neki: "Hallgass fiam, értékeld azt, hogy mindennap friss élelmiszerhez jutsz a farmról. Remélem érted."

Dr. Joel aztán végre megértette... a természetesség a lényeg. És az, hogy ne tartósítószerekkel, vegyszerekkel és egyéb kemikáliákkal megtömött élelmiszereken éljünk.

Ez ugyanis nem vezet hosszú élethez, és növeli az ember természetes oxidálódását.

Minden hosszú életű ember, aki 120-140 évet élt, sok közös vonással rendelkezik. Mindegyik magashegyi falvakban élt, 2500-4000m magasan a tengerszint fölött.

Sokszor a természetes vízforrásuk a hóolvadásból volt kinyerhető, vagyis a víz is természetes élelmiszerforrás volt, és nem agyonvegyszerezett, tisztított, mint idehaza.

A sóról is megvan Dr. Joel véleménye:

"Nekünk annak idején azt javasolják, hogy a só nem szükséges, sőt ártalmas, hogy elég az a sómennyiség, ami benne van a kenyérben, a salátában. Ne higgyék el. Képzeljék el, hogy egy orvos, aki 58 évet él, azt mondja: “Ne egyenek sót, ne egyenek vajat”, azok pedig, akik 120 évet élnek a sót is, a vajat is fogyasztottak."

A természetes folyamatokat használtak ki régen a mezőgazdaságban is.

Gyakran megkérdeznek: “És 1000 évvel ezelőtt mit csináltak az emberek, amikor nem is voltak műtrágyák, pedig sokan éltek hosszú életet.

Mit gondolsz az egyiptomiakról, indiaiakról, kínaiakról?” Ők hatalmas folyók mentén éltek: Nílus, Gangesz, Sárga folyó, amelyek évente megáradtak, és mindent elárasztottak. Találják ki, mi történt ilyenkor? A víz iszapot és hegyi homokot hozott ezermérföldnyi távolságra.

Mára ilyen nincs. Mindent mesterségesen gerjesztenek, és a legtöbb ültetvény rovarirtókkal van kezelve, a legtöbb állatban pedig lassan több az antibiotikum, mint a benne folyó vér...

Ezt persze a nagyvállalatok, akik ezekből a szennyező termékekből élnek, nem terjesztik.

Sőt, megpróbálják minél jobban a szőnyeg alá söpörni…

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód élelmiszeripar


Megtekintések száma: 154042

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet