A HPV vakcina fejlesztője elismerte, hogy az egész egy csalás volt, és akár halálos következményekkel is jár!

2017. július 16., vasárnap




Diane Harper, a University of Louisville kutatója megdöbbentő dolgokat állított.

A HPV oltás körül óriási botrány zajlott le az elmúlt években, mely nagyban rávilágított azokra a háttérhatalmi folyamatokra, melyekkel a gyógyszeripar és a vakcina gyárak operálnak.

Egy globális halál gyárt működtetnek ugyanis évtizedek óta, melynek a betegek nem meggyógyítandó főszereplői, hanem csupán statisztái. Számok, egy nagy rendszerben, ahol dollár milliárdok forognak nap, mint nap.

Már kezdetben, a nagy reklámkampány ellenére sem merték az orvosok ajánlani a HPV elleni oltást, mintha csak egyesek érezték volna a mögöttes szándékot, és az oltás veszélyeit.

Vajon mi a gyógyszerfejlesztés logikája? Naiv ember azt hihetné, a gyógyítás cél. Sajnos sokkal inkább a haszon, hiszen a gyógyszeripart a profit mozgatja. A tisztességes nyereségre törés természetes.

A humán papilloma vírusnak (HPV) körülbelül 100-120 fajtáját ismerik, ebből kb. 40 fertőzi meg a nemi szerveket. Mivel a méhnyakrákos nők 50-80%-ában kimutatható valamely HPV vírus, ezért ma úgy tekintik, hogy némely HPV vírus felelős a méhnyakrákos esetekért.

Gond egy szál sem! Mivel lehet újabb bőrt - vagy inkább pénzt - lehűzni a megfélemlített betegekről, jelen esetben nőkről?

Egy HPV elleni oltással. A Gardasil rengeteget ígért. Védelmet, biztonságos oltást, mellékhatásoktól mentesen. Ehelyett az emberek egészen mást kaptak. A gyógyszeripar a HPV oltást úgy propagálja, hogy az a világon kivédi a méhnyakrákos esetek 70%-át. Az az igazság, hogy a HPC egykori fejlesztője szerint az oltás többet árt, mint használ.

A gyógyszeripar terve roppant egyszerű: oltsunk be minden szexuálisan még nem aktív kislányt, és a felnövő generációk megszabadulhatnak a méhnyakrák félelmétől.

Mindezt úgy, hogy rengeteg olyan mellékhatása és következménye volt, amivel nem számoltak, de tudtak róla, csak erről elfelejtettek szólni.

Még egy független későbbi teszt is érdekes, mondhatni botrányos eredményt hozott: az oltott és a placebo csoport közt az 1,2 és 0,2%-os különbség oly kicsi, hogy napnál világosabbá vált: a védettség gyakorlatilag semmit nem ér.

Diane Harper, a University of Louisville kutatója szerint - aki részt vett vezető tudósként a HPV oltás fejlesztésében - az esetek túlnyomó többségében nincs tünet az oltást követően.

De azokban az esetekben, ahol ez nem történik meg és kezeletlen marad a beteg, pre-rákos sejtek jelenhetnek meg, ami aztán méhnyakrákhoz vezethet.

Az oltóanyag alkalmazásának kockázatai valószínűleg meghaladják hasznát” - állította megdöbbentően őszintén.

Tehát gyakorlatilag a rák elleni vakcina legalább annyira kockázatos, mint maga a rák, sőt, rákos sejteket hozhat létre a szervezetben. Ráadásul az oltás érdemei sem voltak soha bizonyítva.

Még ha a HPV-vakcina meg is védene a méhnyakrák ellen, és nem csupán a HPV fertőzés ellen – az eredményt sosem bizonyították be – nem valószínű, hogy sok hatása lenne a rákos megbetegedések arányára.

Érdekes volt az oltással kapcsolatban az úgynevezett mellékhatás jelentési hajlandóság.

A jelentési hajlandóságra jellemző volt, hogy a 23 millió beadott oltás kapcsán jelentett mellékhatások 68%-át a gyártók nyújtották be, ezen jelentések 90%-a azonban olyan hiányos volt, hogy komoly következtetésekre nem adtak lehetőséget.

A mellékhatás-jelentések 1%-át nyújtották be állami egészségügyi intézményektől. Különféle összefonódások és érdekeltségek miatt az orvosok inkább a gyártónak jelentettek! Mindezt csak az adatok súlyának megfelelő értékeléséhez fontos megjegyezni. A mellékhatás-jelentést az anyagilag érdekeltek nyilvánvalóan elszabotálják.

Harper önmaga egy kicsit utána járt a dolgoknak a vakcina kapcsán, és mikor már engedélyezte a gyógyszeripar, döbbenetes dolgokat fedezett fel: , 3.4 súlyos mellékhatást – beleértve a halált – talált minden 100.000 adag vakcina beoltása után.

A legborzasztóbb az ebben az egészben hogy rengeteg gyermeket beoltottak úgy, hogy a vakcinát sosem tesztelték igazán, és a vakcina gyártók lényegében semmit sem tudtak a hatásairól.

Élő kísérleti egérként használták őket ahhoz, hogy kifejlesszenek, és tökéletesítsenek valamit.

15 évesnél fiatalabbakon sem a biztonság sem a hatékonyság szemszögéből nem tesztelték le ezt az oltóanyagot, bár a lányoknak már 9 éves kortól ajánlott. A gyógyszeripar mélyen hallgatott az ügyben. A vakcina gyártók egyik legnagyobb botrányukba sem buktak bele, és azóta is vígan kísérleteznek az embereken, azok tudta nélkül...

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró oltások gyógyszeripar gyógyszermaffia vakcinák


Megtekintések száma: 245673





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet