A Hubble kamerája egy ÓRIÁSI dolgot fedezett fel a világűrben, mely megváltoztatja az emberiség az univerzumhoz való viszonyát!

2017. szeptember 30., szombat




4 hónapon át vizsgálta, mire meglett a nagy bejelentés! Ez az emberiség legnagyobb felismerése.

A Hubble kamerája 4 hónapon át exponált, és folyamatosan működve egyetlen helyre volt irányítva a világűrben. Az ok idegen megdöbbentő volt.

De az eredmény, amire jutottak, és amit a Hubble felfedezett, az még olyanabb, ami miatt az ember leül, és elgondolkodik azon, hogy mi helye van a világban, és hogy vajon egyedül vagyunk-e eme széles univerzumban.

Néhány éve a Hubble az éjszakai égbolt egy parányi szeletét tanulmányozza. A lenti videóból is látszik, hogy ez a Földről nézve a Hold alig egy tizednyi részét, vagy annyit se tett ki.

Olyan sötét volt, melyet az emberi szem nem is látott, csak egy egybefüggő sötét foltként.

Azonban amit a Hubble látott, az bámulatos, szinte sokkoló.

Minden egyes pont ezen az elkészült felvételen egyetlen egész galaxis. Egy teljes világ, melyben világok milliárdjai léteznek. Egy galaxis akár egy trilliónyi csillagot is tartalmazhat.

Ha figyelembe vesszük, hogy minden csillag körül keringhet egy bolygórendszere, akkor könnyen beláthatjuk, hogy létezhet rajtunk kívül értelmes élet. A felvételen ugyanis 10.000 galaxis látható, és ez csak egy parányi, fél százaléknyi szelete az égboltnak.

Ezek a legtávolabbi objektumok, melyeket valaha fényképeztek, tőlünk több mint 13 milliárd fényévnyire.

Az alábbi képen látható galaxis legalább 8-szor annyi csillagot tartalmaz, mint a mi galaxisunk, a Tejút. Olyan nagy, hogy gyakorlatilag az aktuális fizikai elméletek szerint nem is létezhetne.

Ijesztő belegondolni abba, hogy ezen a területen azt gondoltuk sokáig, hogy nincs semmi, mert annyira sötét volt.

A felismerés hihetetlenül erős. Ha ebben a parányi szeletben is nyüzsögnek a galaxisok és a bolygók, melyek élettel lehetnek tele, akkor mi lehet a TELJES univerzumban?

Sokak szerint értelmes élet, fejlett civilizációk trilliói lehetnek most szabadon szerte a világegyetemben.

Egyedül a hihetetlen távolságok miatt nem találta még meg egymást ez a sok civilizáció.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen érdekesség univerzum világegyetem


Megtekintések száma: 200823





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet