A hunok rabló hadjárata valójában felszabadító hadjárat volt? A magyar múltat megmásították!

2022. augusztus 2., kedd




A lentiekről ugyanis bebizonyosodott mára, hogy óriási elferdítések elhallgatások övezték őket, különösen külső nyomás hatására – egykori Habsburg erők, leszármazottak által.

Azt gondolták, hogyha ácsolnak egy hazug történelmik múltat a magyaroknak és majd “megmondják nekünk, mit higgyünk saját múltunkról”, akkor elszakítják népünket igazi gyökereitől.

Tervük azonban nem jött be, az elmúlt 10 évben sorra láttak napvilágot az igazság magvai, apró pici morzsái, melyek lassan feltárják előttünk azt, amit eddig elhallgatni próbáltak egyesek…

Attila a hun, és barbár képe

A hunokról a legkülönfélébb ostobaságokat terjesztették el a nyugati kötődésű történészek, akik népünk jelentőségét akarták kisebbíteni, csorbítani.

Egyszerűen ki akarták törölni Attilát a történelemből, amikor pedig rájöttek, hogy ezt nem lehet, megpróbálták kisebbíteni az érdemeit, sőt, besározni.

Elterjesztették róla, hogy egy barbár volt, egy olyan erőszakos, csak rablást és háborút ismerő vezér, aki egész Európát és a Keletet is rettegésben tartotta.

Az Attiláról elterjesztett barbár hadvezér képe mögött azonban sokkal több van. Attila kiváló hadvezér volt, rengeteg néppel alakított ki jó kapcsolatokat, és sokkal több “építő” cselekvése volt a történelem nyomán, mint romboló…

Attiláról a magyarokvagyunk.com már korábban több feltáró írást is közölt.

Attila és a hunok rabló hadjárata

Hisszük vagy sem, de a hunok rabló hadjárata Attila vezetésével sem volt egy sima rabló hadjárat. Sokak szerint több történelmi bizonyíték utal arra, hogy valójában Európa felszabadítói voltunk.

Hadi fölényünk jellemzője volt, hogy úgy jártunk át Európán, mint kés a vajon.

Nem fosztogattunk és nem kalandoztunk. Elődünk, Atilla elrabolt kincseit vettük vissza a nyugattól, illetve az Európában sokfelé élő hun kolóniákat védelmeztük a vallási üldöztetéssel szemben.

Ezen célok érdekében egész Európát átszelő győztes hadjáratokat vezettünk, akár Hispániáig is…


OSZD MEG másokkal is!

érdekes rejtélyek magyarsag politika ősmagyarság


Megtekintések száma: 64386





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet