A járványügyi hivatal szerint a magyar csapvíz káros az egészségre!

2017. július 29., szombat




Egy friss jelentés - mely a víz minőségét elemzi - azt állítja, hogy Magyarország vize nem biztonságos.

Elképzelhető, hogy ihatatlan a víz Magyarországon? Legalábbis egészségügyi szempontból, ugyanis egy nemrég készített friss jelentés szerint az egészségügyi határértékek alapján nem számít biztonságosnak az egész ország területén.

Az amerikai járványügyi hivatal (CDC) friss jelentése azt elemzi, hogy melyik országban szabad és melyik országban nem ajánlott inni a csapvízből.

Ha ez így van - és sokak szerint miért ne lenne így, hiszen egyneves, komolyan vehető hivatal mérte fel az egészet - akkor elgondolkodtató, hogy idehaza az emberek egészségügyi állapota talán nem véletlenül olyan, amilyen. nem lehet véletlen, hogy Európában lassan vezető szinten lehetünk a daganatos megbetegedések terén, és az sem véletlen, hogy az ország mentális állapota sem épp a legkedvezőbb.

A vízfogyasztással ugyanis sok minden összefügg, sokkal több, mint hinnénk.

Sokak szerint rendkívül érdekes, hogy Ausztriában, Görögországban, Csehországban és Lengyelországban még iható a csapvíz, míg Szlovákiában, Magyarországon és Horvátországban már nem.

Nagy kérdés, hogy az amerikai hivatal tanulmánya pontosan mi alapján, és hogyan dolgozik, milyen eszközökkel.

A hazai szakemberek kikérik maguknak, és többen erősen megkérdőjelezték a tanulmányt, mondván, hogy Magyarország vize igen is friss és tiszta, és messze a legjobb egész Európában. Hogy mi az igazság? Azt nem tudni.

Míg egyesek szerint éppen az amerikai hivatal tanulmánya rántotta le a leplet a hazai nagy vízhazugságról, addig mások úgy gondolják, hogy egy elnagyolt, enyhén szólva sem pontos tanulmányról van szó.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség egészség feltáró


Megtekintések száma: 43253





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet