​A Jobbik alelnöke elismerte: a baloldal magyar katonákat küldene Ukrajnába

2022. március 14., hétfő




A Jobbik alelnöke, Potocskáné Kőrösi Anita szerint katonákat kellene küldeni Ukrajnába. 

Kijelentéséről hangfelvétel is készült. A baloldal nem először bátorít arra, hogy magyar katonákat és fegyvereket kellene küldeni Ukrajnába: Márki-Zay Péter kétszer is erről beszélt, de rajta kívül Gyurcsány egykori honvédelmi minisztere, továbbá a Gyurcsány-párt EP-képviselője, valamint Soros György is arra biztatott, hogy szállítsunk fegyvert (vagy éppen küldjünk katonákat) a háborús zónába. Ami teljesen nyilvánvalóan azt jelentené: Magyarország belesodródik a háborúba.

„Nem a gyerekeinket meg az unokáinkat akarjuk a háborúba küldeni, hanem azokat a NATO-szerződés szerinti sorá... vagy milyen... hadköteles... hivatásos katonát, akinek ez a dolga" 

– jelentette ki Potocskáné Kőrösi Anita, a Jobbik alelnöke Ádándon, ahol a Facebook-oldala szerint szombaton tartott utcafórumot. Azaz: magyar katonákat akar az orosz-ukrán háborúba küldeni a Jobbik alelnöke.

A Drót.infón megjelent hangfelvétel világossá teszi, hogy a baloldal belesodorná hazánkat az orosz-ukrán háborúba. 

A kérdésről elsőként Márki-Zay Péter, a baloldali jelölt beszélt a Partizán című baloldali propagandacsatornán. 

Azt mondta, hogy

Potocskáné Kőrösi Anita beismerése beleillik azon baloldali nyilatkozatok sorába, amely szerint Magyarországnak be kellene lépnie a konfliktusba. 

Fekete-Győr András, a Gyurcsány-lista 5. helyén szereplő volt Momentum-elnök is azt mondta, hogy fegyvereket kellene szállítanunk Ukrajnába.


Megtekintések száma: 4905





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet