A jövőbelátás tanulható? Mindannyian rendelkezünk a képességgel

2019. augusztus 15., csütörtök




Egyes teóriák szerint a jövőbelátás képessége mindenkiben benne van, de nem mindenki tudja kiaknázni.

A jövőbelátás és a tudomány

Mi történne, ha látnád a jövőt? Egyáltalán, előfordult már veled, hogy érezted, hogy valami fog történni, és pontosan az történt?

ha igen, tudd, hogy ez nem véletlen. Véletlenek ugyanis nincsenek. Főleg azóta, mióta a tudomány is bebizonyította, hogy statisztikailag véletlenszerűséggel nem magyarázható hatások zajlanak le, amikor egyes embereket arra kényszerítenek, hogy próbálják előre megmondani a jövőt.

Rengeteg kísérletet végeztek már mesterséges körülmények között, szabadban, és különféle laborokban is erre vonatkozóan.

Mindig ugyanarra az eredményre jutott a tudomány: nem tudni miért, de az agy aktivizálódik, és képes egy picit előre haladni, mintha csak látnánk a jövőt. Ez a jövőbelátás képessége mindenkiben benne van, de nem mindenki tudja kihasználni.

Kvantumfizikai szinten zajlik

Bár a tudomány jelenleg nem tud mit kezdeni a jelenséggel, azt sejtik a szakemberek, hogy az események, és az a bizonyos folyamat, mely lehetővé teszi a jövőbelátást, kvantumfizikai szinteken zajlik.

A kvantumfizika világa rengeteg titkot rejt még, és ahogyan újabb felfedezéseket teszünk ebben a világban, úgy jövünk rá, hogy mennyire nem ismerjük a világunk működését.

Egyes kísérletekben arra lettek figyelmesek a fizikusok, hogy a fénynyalábok hamarabb jelentek meg az egyik oldalon, mint a másikon, és a részecskék olyan módon viselkedtek, hogy az összefüggött a későbbi állapotukkal.

Vagyis egyértelműen levonható volt a következtetés: egy részecske jövője valahogyan hatással van a múltjára is.

Ez pedig az időutazást, mint olyat, is bizonyíthatja, hiszen a jövő bár, még ami szemszögünkből nem történt meg, de képes visszahatnia múltra.

Talán ezt a halovány visszahatást vagyunk képesek érzékelni elménk segítségével, mikor meg tudunk jósolni egyes dolgokat.

Az agykapacitás kihasználása

Sokak szerint az agy kapacitásának kihasználásában rejlik a kulcs ahhoz, hogy fogékonyabbak legyünk a jövő megjóslásában.

Az emberi agy képes előre látni, mi fog történni,d e csak kis távlatokban vagyunk képesek ezt érzékelni.

A legtöbb paranormális kutató szerint ez a képesség bár a kiválasztottak kiváltságának volt a része, mára már a legtöbben úgy gondolják, mindenkiben megvan ez a talentum, csak nem mindenki tudja előhívni.

Ezrét van az, hogy napjainkban csak nagyon kevesen, főleg médiumok képesek tudatosan használni ezt a testi-lelki funkciót.

De a jövőben a kvantumfizikai kutatások közelebb hozhatják számunkra a képesség továbbfejlesztését, vagy tágabb megismerését.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ezotéria test és lélek telekinézis médiumok jövőbelátás


Megtekintések száma: 347937





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet