A kanadai kormányzat egy embere azt állította halálos ágyán, hogy a CIA körbevezette egy Ufóban - titkos ufóakták

2018. április 14., szombat




Paul Hellyer – a Kanadai Védelmi Minisztérium volt vezetője - azt állítja, hogy egy általa meghallgatott egy szintén hasonló körökből származó embert, akit a CIA egy titkos projekt keretében körbevezetett egy azonosítatlan repülő tárgy, azaz Ufó belsejében az 51-es körzetben azzal a feltétellel, hogy soha nem beszélhet róla másnak. 

Halálos ágyán beszélt élményeiről és a látottakról...

Paul Hellyer a Kanadai védelmi Minisztérium egyik kulcsfigurája volt. Szavainak súlya van, hiszen a dolgok mögé lát, a hadsereg, és a kormány titkos ügyeit is ismeri, és minden furfangot és trükköt, amivel a közvélemény elől eltusolják a kétes ügyeket, projekteket.

Szerinte még ma is léteznek olyan projektek mind Kanada, mind Amerika 10 éves történetében, melyekről azt sem tudják a polgárok, hogy valaha létezett.

Paul nem először borítaná a bilit az idegenekkel kapcsolatban.

Az elmúlt években már számtalan nyilatkozatot tett, miszerint az idegen fajok már köztünk élnek, a mindennapjaink része, csak erről még az átlag polgárok nem tudnak.

Példának okáért, meghökkentő, két részből álló interjút közölt az elmúlt években Paul Hellyerrel az orosz állami Russia Today hírcsatorna. Hellyer a SophieCo című beszélgetős műsorban

nem kevesebbet állított, mint azt, hogy a földönkívüliek már évezredek óta a Földön élnek.

Hellyer – mint mondta – még miniszterként számos észlelést kivizsgáltatott, és az esetek 20 százalékára nem találtak magyarázatot, azok „valódi ufók” lehettek. Állítása szerint olyan sok hitelesített esetre került sor, hogy ezekből csak egy következtetést vonhatott le: léteznek földönkívüliek.

1961-ben például 50 ufó repült a Szovjetunió felől Európa felé, és a szövetséges csapatok vezérkari főnöke már majdnem riadót rendelt el, amikor a formációban repülő azonosítatlan repülő tárgyak elfordultak az Északi-sark felé – állította.

Paul tudomására jutott nemrégen egy kulcsfigura, aki korábban a kormányzat mögött álló csoport fontos tagja volt. A férfi már súlyosan beteg volt, ezért halálos ágyán mesélt olyan dolgokról, melyek még magát Pault is megdöbbentették.

A vallomásból kiderül, hogy ezt a férfit a CIA egy titkos projekt és meghívás keretében – mely hivatalosan ugye tudjuk, sohasem történt meg – meghívták a hírhedt 51-es körzetbe, ahol

körbevezették a területen, és betekinthetett többek között egy ufó belsejébe is.

Az 51-4es körzetről számtalan vita indult már, hogy mit kísérletezhetnek a területen, és miért ennyire titkos, és nehéz megközelíteni.

Később a CIA egy szigorú titkosítás alól feloldott dokumentumban hivatalosan is elismerte, hogy létezik az amerikai kormányzat által mindaddig eltagadott, titokzatos 51-es körzet.

Egészen addig még a létezését is tagadták, és azt mondták, nincs is ott semmi jelentős, nincs itt semmi látnivaló.

Érdekes módon annak idején a hivatalos elismerésben egyáltalán nem tértek ki arra, az 1947-es úgynevezett roswelli ufóbalesetet és az 51-es körzetet kapcsolatba hozó találgatások igazak-e.

Állítólag ugyanis odaszállították annak idején a Roswellben lezuhant repülő csészealjat, és a benne illetve a roncs körül talált földönkívüli tetemeket.

A rejtélyes haldokló férfi azt is elmondta Paulnak, hogy a látogatás azért történt meg, mert annak idején kulcsszerepet játszott az idegenekkel kapcsolatos bizonyítékok eltüntetésében, tehát egyrészt megbíztak benne, másrészt a CIA attól félt, hogy ha nem adják meg amit kér, akkor kiszivárogtat.

Ezért külön kérésre engedélyezték neki, hogy az 51-es körzetbe utazzon, majd ott vizsgálatokat végezzen, jegyzeteket készítsen.

Egy rejtett hangárban aztán megmutatták neki azt a repülőszerkezetet, mely az elmondása szerint egy idegenek által készített diszkosz alakú tárgy volt, olyan technológiával megépítve, mellyel mi még akkor nem rendelkeztünk.

A vizsgálatok célja az volt, hogy kiderítse, egy ehhez hasonló űrhajó zuhant-e le nem sokkal korábban a Kanadai légtérben.

Elmondása szerint az űrhajó belseje nagyon bizarr volt. Egy teljesen másfajta logika mentén volt kiépítve a belseje, a folyosók a székek, a vezérlőpanel mind-mind az emberi gondolkodásmódtól eltérően lett kialakítva.

Természetesen esküt és írásbeli nyilatkozatot kellett tennie arról, hogy erről soha életélben nem beszél. Most azonban halálos ágyán a férfi mindenről beszámolt.

Egyre többen szólalnak fel hatósági és kormányzati körökben azzal kapcsolatban, hogy információik vannak arról, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben. 

Sokak szerint maga a CIA és az Amerikai kormányzat is elő fog állni az igazsággal az elkövetkező években, évtizedekben, mert egy adott ponton túl már senki sem fogja elhinni nekik, hogy nem tudnak semmiről.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 40720





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet