A kannabisz legalizációt szándékosan tartják vissza Magyarországon? Nemzetpusztítás zajlik!

2019. október 2., szerda




A gyógyszeripari lobbi összezárása? Miért nem legális még mindig a világot meghódító csodaszer?

Merénylet a nemzet ellen?

A mai napig heves viták vannak arról, hogy miért nem terjedt el Magyarországon is a kannabisz felírás, és hogy miért zajlik idehaza még mindig boszorkányüldözés a csodaszer ellen.

Annak ellenére, hogy a világ a kannabisztól borult zöldbe, és Európa számos országában is legalizálták, idehaza még mindig vaskalapos a magyar orvostársadalom jelentős része.

Mintha teljesen ellene lennének, holott idehaza lehetne a legtöbb rákbeteget megmenteni, mivel Magyarország első az Európai Unión belül a daganatos megbetegedések előfordulásában.

Olyan, mintha egy néma, csöndes nemzetirtás zajlana ellenünk...

Mintha egy komplett társadalomtól szándékosan tartanák távol akarata ellenére a rengeteg betegségen segítő gyógyírt.

Nemrég ugyanis a Závecz Research kutatás mutatta meg, hogy a magyarok elsöprő többsége támogatná a kannabisz legalizálását.

Magyarországon egyelőre csodával ér fel, ha sikerül engedélyeztetni egy-egy készítmény importját, a tb-támogatás pedig teljesen esélytelen.

Pedig akiknek a gyógyászati kannabisz legalizációja létfontosságú, nem betépni akarnak, csak emberhez méltó életet élni, például megszabadulni a mindennapjaikat megmérgező fájdalomtól, rákbetegként...

Itthon jelenleg összesen három orvos ír fel szükség esetén kannabiszt a pácienseinek, ennél jóval nagyobb azoknak a szklerózis multiplexes (SM) betegeknek a száma, akik ez ügyben fordultak a Magyar Orvosi Kannabisz Egyesülethez segítségért – mondta Szelestei Miklós, az egyesület elnöke.

A kormányoknak joguk van ennél szigorúbb szabályozásra is, az elmúlt években mégis inkább az orvosi használat legalizációja felé billent a mérleg.

„Nagyot fordult a világ, elérhetővé vált a tudás, amely ma egész más, mint az 1961-es egyezmény idején”

Éppen ezért itt lenne az ideje hazánkban is megnyitni ez előtt a tudás előtt a kapukat...

OSZD MEG másokkal is!

egészség életmód


Megtekintések száma: 37403





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet